Accident feroviar în comuna Griviţa: Un autoturism lovit de tren, o persoană transportată la spital

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Autoturism lovit de tren la Griviţa! A fost târât 150 de metri

Accident feroviar în comuna Grivița: Un autoturism a fost lovit de un tren, iar o persoană a fost transportată la spital

Un accident feroviar s-a produs vineri în comuna Grivița, județul Vaslui, în urma căruia un autoturism a fost lovit de un tren. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, în urma impactului, o persoană a fost rănită și a fost transportată la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad.

La fața locului au fost trimise o ambulanță SAJ C2 și o ambulanță SMURD B2, iar elicopterul SMURD de la Galați a fost pregătit pentru intervenție, însă nu a fost necesară transportarea victimei cu elicopterul.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu, a declarat că accidentul nu s-a dovedit a fi unul grav, deoarece a fost preluată o singură victimă conștientă și coerentă. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Este important ca autoritățile să identifice toate circumstanțele și factorii care au condus la producerea acestui incident, pentru a preveni astfel de evenimente nedorite în viitor.

Accidente feroviare precum acesta ridică întotdeauna întrebări legate de siguranța la trecerile de nivel și de respectarea regulilor de circulație. Este esențial ca atât conducătorii auto, cât și mecanicii de locomotivă să fie atenți și să respecte semnele și regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente grave.

De asemenea, este important ca autoritățile locale și naționale să investească în modernizarea și securizarea infrastructurii feroviare, astfel încât aceste accidente să fie reduse la minimum. Siguranța cetățenilor trebuie să fie o prioritate și trebuie luate toate măsurile necesare pentru a asigura că călătoriile cu trenul și circulația rutieră se desfășoară în condiții optime de siguranță.

Evenimentele de acest gen ne reamintesc că siguranța rutieră și feroviară trebuie să fie o preocupare constantă pentru toți participanții la trafic și că respectarea regulilor și precauțiile necesare sunt vitale pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa si Foto: stiriest.ro

Un autoturism a fost lovit de un tren, vineri, pe raza comunei Griviţa, în urma accidentului feroviar o persoană fiind transportată la spital, au informat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui. La locul producerii evenimentului au fost trimise o ambulanţă SAJ C2 şi o ambulanţă SMURD B2, precum şi elicopterul SMURD de la Galaţi.

„Un autoturism a fost lovit de tren, dar accidentul nu s-a dovedit a fi unul grav. A fost preluată o singură victimă conştientă şi coerentă şi transportată la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ Bârlad, iar elicopterul a fost întors la bază”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului. 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro