Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100 de ani de la prima atestare a unei unități de pompieri militari suceveni. Acest moment a fost marcat de înmânarea înaltei decorații oferite de către Președintele României Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.

În discursul său, dr. Raed Arafat a adus un omagiu salvatorilor suceveni pentru curajul și profesionalismul de care dau dovadă în misiunile lor de salvare de vieți. De asemenea, a subliniat eforturile considerabile și sacrificiile pe care aceștia le depun în meseria lor, fiind conștienți de riscurile pe care le asumă în fiecare zi.

În semn de recunoaștere și apreciere, șeful DSU le-a urat salvatorilor suceveni „La mulți ani” la ceas aniversar, dorindu-le multă putere de muncă și sănătate pentru a se întoarce sănătoși la familiile care îi așteaptă acasă. Aceste cuvinte reflectă respectul și admirația pentru sacrificiul acestor oameni care își pun viața în pericol pentru a salva alte vieți.

Evenimentul a reprezentat o ocazie importantă de a evidenția munca și devotamentul pompierilor militari suceveni, care în decursul a unui secol au fost mereu prezenți în situații de urgență, fiind un pilon important al comunității locale. Dr. Raed Arafat a subliniat importanța și necesitatea continuării acestei activități vitale pentru siguranța și protecția cetățenilor.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Aflat în vizită la Suceava, în contextul înmânării înaltei decorații oferite de Președintele României Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, șeful DSU, dr. Raed Arafat a participat și la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100 de ani de la prima atestare a unei unități de pompieri militari suceveni. Șeful DSU, dr. Raed Arafat a mulțumit salvatorilor suceveni pentru curajul și profesionalismul depuse în scopul salvării de vieți și totodată pentru eforturile considerabile și sacrificiile depuse în meseria lor, urându-le “La mulți ani “ la ceas aniversar, multă putere de muncă și să se întoarcă sănătoși la familiile care îi prețuiesc.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro