Evenimentul de Decorare a Drapelului de Luptă la Suceava

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Astăzi, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc un eveniment deosebit, dedicat Decorării Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava. Acest moment a fost marcat de prezența unor oficiali importanți precum șeful DSU, prefectul județului Suceava, Inspectorul General al IGSU și Primul adjunct al Inspectorului General al IGSU.

Salvatorii militari suceveni au fost recunoscuți pentru curajul și profesionalismul de care au dat dovadă în misiunile lor, în special în sprijinirea cetățenilor ucraineni sosiți în România în contextul conflictului militar din Ucraina. Suceava a fost unul dintre județele care au gestionat eficient afluxul mare de persoane care au intrat pe teritoriul țării noastre.

Într-o ceremonie emoționantă, Drapelul de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” a fost decorat, iar șeful DSU, dr. Raed Arafat, a adus un omagiu salvatorilor pentru eforturile lor deosebite. Acest moment a fost recunoscut și de Președintele României, care în 13 septembrie 2023 a conferit Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.

Evenimentul de astăzi a subliniat importanța și recunoașterea eforturilor depuse de salvatorii militari în protejarea vieții, bunurilor și mediului împotriva dezastrelor și incendiilor, precum și în implementarea măsurilor de protecție civilă.

Sursa: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Astăzi, 18 mai, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a avut loc evenimentul prilejuit de Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava. În prezența şefului DSU, a prefectului județului Suceava, a Inspectorului General al IGSU și a Primului adjunct al Inspectorului General al IGSU, salvatorii militari suceveni au participat la o festivitate emoționantă și de o însemnate aparte pentru aceștia, moment marcat de deco…rarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava. Șeful DSU, dr. Raed Arafat a mulțumit salvatorilor suceveni pentru curajul și profesionalismul depuse în scopul salvării de vieți și implicarea și efortul depuse în sprijinirea cetățenilor ucraineni sosiți în țara noastră încă de la începutul izbucnirii conflictului militar rus în Ucraina, Suceava fiind unul dintre județele de prim răspuns care au conclucrat eficient și integrat cu celalalte structuri cu responsabilități pentru gestionarea afluxului mare de persoane intrate pe teritoriul țării noastre. *** Reamintim că în data de 13 septembrie 2023, E.S. Klaus-Werner lohannis, Președintele României, în semn de apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu dovedite în îndeplinirea misiunilor de apărare a vieţii, bunurilor şi mediului împotriva dezastrelor şi incendiilor, precum şi în implementarea măsurilor de protecţie civilă, a conferit Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro