Autorul LockBit, un cetățean rus, supus unor interdicții de călătorie și înghețare a activelor de către UK, SUA și Australia.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
New series of measures issued against the administrator of LockBit

Administratorul și dezvoltatorul LockBit, un cetățean rus, este acum supus unei serii de înghețări de active și interdicții de călătorie emise de către Biroul pentru Afaceri Străine, Commonwealth și Dezvoltare al Regatului Unit, alături de Biroul pentru Controlul Activelor Străine al Departamentului Trezoreriei SUA și Departamentul pentru Afaceri Străine și Comerț al Australiei.

Procurorii din Statele Unite au, de asemenea, făcut public un…

Aceste acțiuni reprezintă un efort concertat al mai multor țări pentru a combate activitățile ilegale ale acestui individ și ale rețelei sale.

LockBit este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lumea cibernetică care au fost implicați în atacuri de tip ransomware, care au avut consecințe devastatoare pentru numeroase organizații și companii la nivel global.

Aceste măsuri punitive sunt menite să descurajeze și să pedepsească activitățile ilegale din domeniul cibernetic și să ofere un semnal puternic că statele nu vor tolera astfel de comportamente.

Este important ca statele să coopereze și să colaboreze în astfel de cazuri pentru a asigura că autorii acestor infracțiuni sunt trași la răspundere și că victimele lor sunt protejate.

Sursa: EUROPOL

The administrator and developer of LockBit, a Russian national, is now subject to a series of asset freezes and travel bans issued by the UK Foreign, Commonwealth and Development Office, alongside the US Department of the Treasury’s Office of Foreign Assets Control (OFAC) and the Australian Department of Foreign Affairs and Trade.Prosecutors in the United States have also unsealed an…Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: EUROPOL

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Timișorenii invitați să admire prima expoziție nocturnă a mașinilor de epocă, la Noaptea Muzeelor!

Retromobil Timiș strălucește în lumina nopții la Noaptea Muzeelor 2024

Timișoara va găzdui o premieră în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor 2024, organizat de Retromobil Timiș. Începând cu ora 20:00,...

Read More...

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro