Finala băieților din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Future Open, transmisă live pe Digi Sport sâmbătă, 18.05, ora 11:00

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Duminică, 18 mai 2019, va avea loc finala băieților din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Future Open. Meciul se va desfășura pe zgura bazei North Tennis din București, începând cu ora 11:00. Fanii tenisului sunt invitați să urmărească evenimentul fie în tribune, fie la televizor, pe Digi Sport 2.

Competiția promite să fie una interesantă, având în vedere nivelul ridicat al jucătorilor participanți. Aceștia s-au pregătit intens pentru a ajunge în finală și își vor da tot ce au mai bun pentru a cuceri trofeul.

Evenimentul este așteptat cu mare entuziasm de către iubitorii tenisului din România, care vor avea ocazia să vadă meciuri de calitate și să își susțină jucătorii preferați.

Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Future Open reprezintă o oportunitate valoroasă pentru jucătorii tineri de tenis de a-și demonstra talentul și de a câștiga experiență în competiții internaționale. Această competiție încurajează dezvoltarea sportului tenisului în România și promovează tinerii talentați din țară.

În concluzie, finala băieților din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Future Open este un eveniment deosebit pentru pasionații de tenis din România, care vor avea ocazia să urmărească un meci de înaltă clasă și să își susțină favoriții.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Live pe Digi Sport sâmbătă 18.05 ora 11:00 Mâine, 18.05, este finala băieților din cadrul Raiffeisen Bank ITF Pro Tour Future Open. Meciul are loc pe zgura bazei North Tennis din București cu începere de la ora 11.00. Te așteptăm în tribune sau în fața televizoarelor, pe Digi Sport 2.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro