Cristian Ciocan, de la Ringul de Box la Ringul Politic

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Galați, Stiri Sport, STIRILE ZILEI
Cristian Ciocan revine în ring la Timișoara! Boxerul vrea să intre şi în politică şi aspiră la postul de primar

Cristian Ciocan, cunoscut și sub numele de Cristian Hammer, se pregătește să urce în ringul de box de la Gala BFC 4 din Timișoara. Cu toate acestea, Ciocan nu se va lupta doar pe ringul de box, ci și în arena politică, având în plan să intre în cursa electorală pentru Primăria comunei natale, Pechea.

Ultima luptă a lui Ciocan a avut loc acum doi ani, în iulie, când a pierdut meciul decisiv pentru centurile WBO International și WBC Silver în fața britanicului Joe Joyce, la Wembley Arena din Londra. Cu toate acestea, Ciocan nu s-a descurajat și a revenit întotdeauna în ring. Printre cei care au reușit să îl învingă pe Ciocan se numără Hughie Fury, Luiz Ortiz, Alexander Povetkin (în lupta pentru centura WBO Internațional și WBA International) și mai ales Tyson Fury, în lupta pentru centura WBO International.

Ciocan este prezent pe scena boxului românesc încă din 2008, când a început să își construiască cariera. A câștigat centura WBO Europe în 2012 în fața unui alt britanic, Danny Williams, iar patru ani mai târziu a reușit să obțină pentru a doua oară în cariera sa aceeași centură, de această dată la Hale, în Germania.

Gala la care va participa Ciocan va avea loc pe 27 aprilie, la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timișoara, fiind așteptată cu mare interes de către fanii sportului și nu numai. Este de așteptat ca prezența lui Ciocan să aducă un plus de spectacol și emoție în cadrul evenimentului, iar posibilitatea ca el să intre în politică îi oferă o nouă dimensiune publică și profesională.

Sursa: www.sursadevest.ro

Cristian Ciocan, supranumit și Cristian Hammer, va intra în ringul de box din cadrul galei BFC 4 de la Timișoara.

Cu toate acestea, Ciocan nu se va lupta doar pe ringul de box, ci și în ringul politic, întrucât este tentat să intre în cursa electorală pentru Primăria comunei natale, Pechea.

Boxerul gălățean, s-a luptat pentru ultima oară în ring în urmă cu doi ani, în iulie, unde a pierdut meciul decisiv pentru centurile WBO International și WBC Silver în fața britanicului Joe Joyce, în Wembley Arena din Londra, fiind a 10 înfrângere (5 KO) din cariera sa profesionistă.

Gălățeanul nu s-a dat bătut și a revenit de fiecare dată înapoi în ring. Printre cei care au o victorie în fața lui Ciocan sunt Hughie Fury, Luiz Ortiz, Alexander Povetkin ( în lupta pentru centura WBO Internațional și WBA International), dar mai ales Tyson Fury, în lupta pentru centura WBO International.

Ciocan, care se află pe „scena” boxului românesc încă din 2008, a câștigat centura WBO Europe in 2012 în fața unui alt britanic, Danny Williams.

Patru ani mai târziu, pugilistul a câștigat pentru a doua oară în cariera sa, centura WBO Europe, la Hale, în Germania.

Evenimentul va avea loc în 27 aprilie, la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro