Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili a fost Dorian Frâncu, care, deși este junior, a reușit să ocupe locul doi pe podium.

Dorian Frâncu a reușit să atingă un record personal, ridicând un total de 258 kg. Performanța sa a constat în 103 kg la smuls și 155 kg la aruncat. Este un rezultat impresionant pentru un sportiv atât de tânăr și promițător.

Alți dinamoviști care au obținut clasări bune la această competiție au fost Luca Romaniuc, Mihai Piri, Robert Dumitrescu și Alex Chiorean. Aceștia au reușit să se claseze pe poziții fruntașe în categoriile lor de greutate.

Echipa de haltere a clubului Dinamo a demonstrat încă o dată că are sportivi talentați și determinați să obțină rezultate remarcabile. Performanțele lor la Cupa României la tineret reprezintă o mândrie pentru club și o confirmare a muncii grele depuse în sala de antrenament.

Dorian Frâncu și colegii săi demonstrează că au potențialul de a deveni viitoarele vedete ale halterelor din România. Este important ca acești tineri sportivi să fie susținuți și încurajați în continuare, pentru a-și atinge întregul potențial și a aduce onoare clubului Dinamo în competițiile viitoare.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

HALTERE. Cupa României – tineret. Record personal pentru Dorian Frâncu Cupa România la tineret s-a desfășurat la Bascov (13-16 mai), cu evoluții bune pentru dinamoviști. Dintre elevii antrenorului Anton Ficzi, cea mai bună evoluție a avut-o Dorian Frâncu. Deși este junior, el a urcat pe treapta a doua a podiumului, cu un total de 258 kg (record personal). Dorian Frâncu (cat. +109 kg) – locul 2 (103 kg smuls – 155 kg aruncat – 258 kg total)… Luca Romaniuc (cat. 102 kg) – locul 3 (95 kg – 116 kg – 211 kg) Mihai Piri (cat. 67 kg) – locul 4 (95 kg – 115 kg – 210 kg) Robert Dumitrescu (cat. 89 kg) – locul 4 (100 kg – 131 kg – 231 kg) Alex Chiorean (cat. 81 kg) – locul 5 ((90 kg – 105 kg – 195 kg) #Dinamo #haltere


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro