The “coworking” space in the criminal world has been closed in Antwerp. Spațiul de “coworking” din lumea interlopă a fost închis în Antwerp.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Spațiul de „coworking” din lumea interlopă a fost închis în Anvers

Autoritățile belgiene au închis un spațiu de lucru colaborativ în Antwerp, care a fost utilizat de infractori pentru a coordona activitățile ilegale. O operațiune comună a fost efectuată de poliția belgiană și de Europol, care a dus la arestarea a 12 persoane și confiscarea a numeroase bunuri, inclusiv arme, droguri și bani în numerar. Spațiul de lucru colaborativ, numit “Office on Wheels”, a fost utilizat de grupuri criminale pentru a coordona traficul de droguri, spălarea de bani și alte activități ilegale. Această operațiune face parte dintr-un efort mai larg de a combate infracțiunile transfrontaliere și de a distruge structurile criminale din Europa. Sursa: Europol.

Sursa si foto: politico.eu

Un articol marca Chat GPT AI Turbo

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro