Afaceri timișene la Belgrad: Salonul de Vinuri și Olive Oil Masters

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

O delegație de afaceri din Timiș se va deplasa la Belgrad în perioada 7-8 decembrie pentru a participa la Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon. Evenimentul va avea loc la hotelul Hyatt Regency și va oferi vizitatorilor ocazia de a descoperi arta și savoarea vinurilor de la cei mai buni producători din lume. Participanții vor avea ocazia de a degusta 650 de vinuri din 20 de țări diferite, oferite de 120 de crame de top.

Pe lângă degustările de vinuri, evenimentul va include și două evenimente exclusiviste. Wine Masters va reuni unele dintre cele mai importante crame din lume, oferind peste 250 de vinuri de top cotare între 90 și 100 de puncte. Printre acestea se numără vinuri din regiuni celebre precum Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino, dar și din Napa Valley și Barolo. De asemenea, Olive Oil Masters va prezenta istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului, cu prezența a 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, renumiți și premiați la nivel internațional.

În prima zi a vizitei, companiile timișene vor avea o întâlnire cu doamna Božana Nikolić, directorul Agenției In Vino, organizatorul evenimentului. Scopul întâlnirii va fi prezentarea Salonului și discuții privind piața de vinuri. Agenția In Vino din Belgrad a fost înființată în 2002 și este condusă de jurnaliștii TV Božana Nikolić și Slavomir Cirović. Aceștia sunt realizatori de documentare TV și show-uri gastronomice și au organizat peste 36 de evenimente speciale dedicate vinurilor, printre care se numără Belgrade Wine Salon, Wine Masters și International Wine Festival In Vino. De asemenea, agenția colaborează cu peste 30 de crame din Serbia și din străinătate în domeniul serviciilor de consultanță în marketing.

Participarea companiilor timișene la acest eveniment reprezintă o oportunitate de a-și promova produsele și de a stabili noi parteneriate în industria vinului. De asemenea, aceasta este o ocazie de a descoperi și învăța de la producătorii și experții din domeniu, contribuind astfel la dezvoltarea industriei vinului în regiunea Timiș.

Sursa: www.sursadevest.ro

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

În decorul elegant al Hyatt Regency, vizitatorii vor descoperi arta și savoarea vinului de la cei mai buni producători de vin din lume. Vinificatori de top din 120 de crame vor oferi spre degustare 650 de vinuri din 20 de țări diferite.

Iubitorii de vinuri și nu numai au șansa de a participa la două evenimente exclusiviste:

  • Wine Masters – un eveniment care reunește unele dintre cele mai importante crame din lume, cu peste 250 de vinuri de top cotate de la 90 la 100 de puncte, de la Bordeaux, Burgundia și Brunello di Montalcino până la șampanie, Napa Valley și Barolo;
  • Olive Oil Masters – o incursiune în istoria gastronomică a Mării Mediterane și a Levantului unde unde vor fi prezenți 25 de maeștri de top ai uleiului de măsline, de renume și premiați în întreaga lume.

În prima zi a vizitei, companiile timișene vor avea o întâlnire cu d-na Božana Nikolić, Director al Agenției In Vino, organizatorul evenimentului, pentru prezentarea Salonului și discuții privind piața de vinuri.

Agenția In Vino din Belgrad a fost înființată în 2002. Este fondată și condusă de jurnaliștii TV Božana Nikolić și Slavomir Cirović, realizatori de documentare TV și show-uri TV gastronomice (PUT VINA/Wine Route, EUROPEAN CUISINE, WORLD’S DINING TABLE) și peste 36 de evenimente speciale destinate vinului (BELGRADE WINE SALON, WINE MASTERS, DISTILLERY MASTERS, INTERNATIONAL WINE FESTIVAL IN VINO, BWS IN VIENNA, BELGRADE SUMMER WINE SALON). În domeniul serviciilor de consultanță în marketing, colaborează cu peste 30 de crame din Serbia și din străinătate.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava

Decorarea Drapelului de Luptă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava a avut loc recent, într-un...

Read More...

Record personal pentru Dorian Frâncu la Cupa României – tineret

Cupa României la tineret din acest an a adus evoluții notabile pentru sportivii dinamoviști. Unul dintre cei mai remarcabili...

Read More...
100 de ani de la Conferința româno-sovietică de la Viena – Academia Română, Filiala Iași

Istoria relațiilor internaționale și contemporană la A.D. Xenopol, Iași

Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din cadrul Academiei Române Filiala Iași are două departamente importante: Departamentul de istorie a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro