Performanta remarcabila a sportivilor la Campionatul National de Haltere Tineret U23 – calificare + Cupa Romaniei

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Campionatul Național de Haltere Tineret U23 a avut loc recent, iar sportivii secției de haltere au obținut rezultate remarcabile. Darius Ștefan Tătaru a câștigat medalia de aur, în timp ce Sali Ercan a obținut medalia de bronz. Aceștia au participat la competiția desfășurată în perioada 13 – 16 mai 2024, la Bascov.

Antrenorul care i-a pregătit pe acești sportivi este Aurel Tătaru, iar rezultatele obținute reflectă efortul și dedicarea acestora în antrenamente. Performanțele lor au fost remarcate și apreciate, demonstrând talentul și pasiunea pentru acest sport.

Cupa României a reprezentat o provocare pentru tinerii halterofili, dar aceștia au reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor. Succesul lor este o mărturie a muncii depuse și a determinării lor de a urmări obiectivele stabilite.

Clubul Sportiv Farul Constanța se mândrește cu performanțele obținute de acești sportivi și își exprimă recunoștința față de antrenorul lor. Ei reprezintă cu succes culorile echipei și aduc onoare acestui club cu tradiție în sportul românesc.

Apreciem eforturile depuse de acești tineri halterofili și le dorim mult succes în continuare, în drumul lor către noi performanțe și realizări deosebite în acest domeniu competitiv.

Sursa: Clubul Sportiv Farul Constanta.

Campionatul Național de Haltere Tineret U23 – calificare + Cupa României Medalie de Aur pentru Darius Ștefan Tătaru și Medalie de Bronz pentru Sali Ercan, sportivii secției de haltere, care în perioada 13 – 16.05.2024, au participat la Campionatul Național de Tineret U23-calificare + Cupa României desfășurat la Bascov. Antrenor: Aurel Tătaru https://csfarul.ro/…/campionatul-national-de-haltere-tiner…/ #csfarulconstanta #aurelianarghirdirector #alwaysbehindthecampions #dariusstefantataru #saliercan #aureltataruantrenor #farullegendneverends


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Clubul Sportiv Farul Constanta
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro