Academia de Șah Mihnea Costachi a fost lansată în Alba Iulia

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Recent, în Alba Iulia a avut loc lansarea „Academiei de Șah Mihnea Costachi”. Acest eveniment a fost marcat de desfășurarea turneului internațional „Cupa Regele Ferdinand I“, care a adunat la start 132 de jucători din România, Bulgaria, Moldova și Serbia, printre care se numără 9 mari maeștri. Competiția a fost organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia.

Turneul de șah rapid a fost arbitrat de Dinu-Ioan Nicula, arbitrul internațional, iar câștigătorul a fost marele maestru Momchil Petkov din Bulgaria. Acest eveniment a adus în atenția publicului pasionat de șah din Alba Iulia și județul Alba importanța și frumusețea acestui sport al minții.

Mihnea Costachi, fondatorul academiei, urmărește să continue tradiția începută de Mihail Breaz și Marius Ceteraș, oferindu-le tinerilor pasionați de șah posibilitatea de a se dezvolta și a explora tainele acestui joc fascinant. Într-un mediu în care mulți copii sunt entuziasmați de șah, Academia de Șah Mihnea Costachi vine ca o sursă de inspirație și îndrumare pentru aceștia.

În final, felicitări lui Mihnea Costachi pentru deschiderea acestei academii și pentru promovarea șahului în rândul tinerilor din Alba Iulia. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

În Alba Iulia s-a lansat „Academia de Șah Mihnea Costachi”! Odată cu desfășurarea turneului internațional „Cupa Regele Ferdinand I“, ce a avut loc la Palatul Principilor pe 11 și 12 mai, Mihnea Costachi a marcat deschiderea propriei academii de șah. Turneul de șah rapid, organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, a reunit la start 132 de jucători din România, Bulgaria, Moldova și Serbia, printre care 9 mari maeștri. Competiția a fo…st arbitrată de arbitrul internațional Dinu-Ioan Nicula, iar câștigătorul a fost marele maestru Momchil Petkov (Bulgaria). În Alba Iulia și județul Alba, mulți copii sunt entuziasmați și pasionați de sportul minții, iar Mihnea dorește să continue tradiția începută de Mihail Breaz și Marius Ceteraș, oferindu-le tinerilor posibilitatea de a explora tainele acestui sport. Felicitări, Mihnea! Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro