Un politist de la IPJ Ilfov injunghiat de un minor in timpul unei interventii medicale

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
IMPACTPRESS

Un polițist de la IPJ Ilfov a fost înjunghiat în zona gâtului de un elev în vârstă de 14 ani, într-un incident care a avut loc în comuna Berceni din județul Ilfov. Părinții elevului au sunat la numărul de urgență 112 după ce băiatul devenise agitat și intenționau să-l interneze la spital pentru depresie. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție din orasul Popești Leordeni, care a fost însoțit de un polițist.

Conform surselor din anchetă, polițiștii l-au găsit pe minor pe canapea, alături de tatăl său, și nu părea violent. Atacul s-a produs imediat după ce polițistul a salutat copilul și s-a întors către părinți. Agentul de poliție nu a avut timp să se ferească și nici nu a observat cuțitul pe care, cel mai probabil, minorul îl ținea ascuns.

Polițistul rănit a primit îngrijiri de la colegul său, care l-a imobilizat apoi pe minor, cu ajutorul familiei acestuia. Întrebat de adulți de ce l-a lovit pe agent, băiatul a devenit incoerent.

În urma incidentului, Direcția de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului a demarat o anchetă în familie. Concluziile acesteia vor fi înaintate procurorilor din Ilfov care cercetează cazul.

Polițistul rănit a fost internat la secția de chirurgie a Spitalului Sfântul Ioan, unde i-a fost cusută rana, iar acum se simte bine. Procurorii consideră că agentul în vârstă de 28 de ani a trecut pe lângă moarte, întrucât a fost rănit aproape de o arteră, și efectuează cercetări pentru tentativă de omor.

Acest incident șocant arată încă o dată importanța oferirii sprijinului adecvat pentru persoanele care suferă de tulburări mintale. Depresia și alte afecțiuni psihice pot avea consecințe grave dacă nu sunt tratate corespunzător. Este necesară o abordare integrată și colaborarea între diferitele instituții implicate pentru a asigura siguranța și îngrijirea adecvată a persoanelor afectate.

Sursa: www.impactpress.ro
Foto: Impactpress.ro

Un politist de la IPJ Ilfov a fost injunghiat in zona gatului de un elev in varsta de 14 ani, pe care parintii intentionau sa-l interneze la spital, pentru depresie. Politistul venise la fata locului in sprijinul echipajului medical.

Incidentul s-a petrecut in comuna Berceni din Ilfov. Parintii copilului de 14 ani au sunat la 112, la sfatului unui medic, dupa ce baiatul devenise agitat. La solicitare a raspuns si un echipaj de politie din orasul Popesti Leordeni, iar la casa parintilor au ajuns doi agenti.

Surse din ancheta spun ca politistii l-au gasit pe minor pe canapea alaturi de tata si nu parea violent. Atacul s-ar fi petrecut imediat dupa ce agentul ranit l-a salutat pe copil si s-a intors apoi catre parinti. Agentul de politie nu a apucat sa se fereasca si nici nu a observat cutitul, pe care cel mai probabil minorul apucase sa-l tina ascuns.

Politistul injunghiat a primit ingrijiri de la colegul lui, care l-a imobilizat, apoi, pe minor, cu ajutorul familiei. Intrebat de adulti de ce l-a lovit pe agent, baiatul a devenit incoerent.

„A fost agresat fizic prin lovire in zona gatului, deaspra claviculei, cu un obiect taietor-intepator. Politistul a fost transportat la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, de echipajul medical unde a ramas internat. De asemenea minorul respectiv a fost internat intr-o unitate medicala de profil”, a transmis Anne-Marie Ciolca, purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov.

In urma incidentului, Directia Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului a demarat o ancheta in familie. Concluziile lor vor ajunge la procurorii din Ilfov care cerceteaza cazul.

Politistul ranit a fost internat la sectia de chirurgie a spitalului Sfantul Ioan, unde i-a fost cusuta rana, iar acum se simte bine. Procurorii sunt de parere ca agentul de 28 de ani a trecut pe langa moarte intrucat a fost ranit aproape de o artera si fac cercetari pentru tentativa de omor. (V.E.)



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Vizita șefului DSU la Suceava: Mulțumiri și urări de “La mulți ani” salvatorilor suceveni

Aflat în vizită la Suceava, dr. Raed Arafat, șeful DSU, a participat la evenimentul prilejuit de împlinirea a 100...

Read More...
Graphic shows a possible future General Electric jet engine with exposed fan blades in front of a cut-away-interior view of its core mechanisms -- all part of NASA's HyTEC research project.

NASA si industria incep proiectarea unui nou concept de motor pentru avioanele viitoare – inovatie pentru generatia viitoare

NASA și industria vor începe în curând proiectarea unui nou concept de motor cu reacție pentru viitoarea generație de...

Read More...

Karateka Patricia Nastas câștigă medalia de bronz la Karate 1-Youth League

Karateka româncă Patricia Nastas a reușit să obțină medalia de bronz la competiția Karate 1-Youth League desfășurată în orașul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro