Diana Iovanovici-Șoșoacă și Lupta pentru O Românie Mai Bună

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

Astăzi, într-o declarație politică susținută în Senatul României, liderul Partidului S.O.S. România, Senator Av. Diana Iovanovici-Șoșoacă, a adus în prim plan o serie de probleme semnificative care afectează societatea românească în prezent.

Diana Iovanovici-Șoșoacă a subliniat importanța recunoașterii și respectului cuvenit pompierilor care își pun viața în pericol pentru ai salva pe alții: “Ar trebui ca întreaga clasă politică și un popor întreg să îi sărbătorească, să îi respecte, să îi aprecieze la justa lor valoare și mai ales, politicienii să își ceară iertare față de nimicnicia cu care îi tratează. Pompierul este cel care își jertfește viața pentru a-i salva pe alții.”

În discursul său, Diana Iovanovici-Șoșoacă a criticat aspru abordarea politicienilor și a subliniat corupția din domeniul serviciilor de urgență, menționând în special persoana lui Raed Arafat: “Cine să le reprezinte interesele? Politicienii corupți care se folosesc de ei și îi vând ca la târgul de sclavi, așa cum face Raed Arafat, care fără nicio competență în acest domeniu își permite să le pună viața în pericol.”

În privința problemelor educației și a comportamentului tinerilor, Diana Iovanovici-Șoșoacă a transmis urmatoarele: “România se află în moarte clinică. În ultimul an, mai ales, am văzut o Românie cum nu ne-am fi dorit să o vedem vreodată: copiii noștri se iau la bătaie, se omoară din te miri ce, se droghează, se îmbată, se prostituează, se vând. Loazele fițoșilor, cu bolizi de sute de mii de euro, sfidează viețile celor din jur și îi omoară la propriu, arătând România needucată și eșuată.”

Cu privire la expoziția de artă profund controversată – o adevarata blasfemie in Romania – numită “Art Safari: Nymphs and Zombies”, senatoarea a afirmat: “Așa-zișii artiști care au realizat blasfemiile sunt: Alina Ondine Slimovschi și Paul Baraka. Cât de bolnav psihic să fii sau cât de drogat să poți să construiești așa ceva? Cât de decadent și promiscuu și ce probleme grave în viață ai avut de ai ajuns să cheltui bani pentru a crea mizeria umană?”

În încheierea declarației politice, Diana Iovanovici-Șoșoacă a adăugat: “Cer insistent Bisericii Ortodoxe Române și Prea Fericitului Patriarh Daniel să ia de urgență atitudine împotriva blasfemiei din Centrul Vechi de la Palatul Dacia. Este cel mai abject act împotriva creștinătății, a Domnului Nostru Iisus Hristos, a Maicii Domnului și a credinței noastre.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Finala mică a voleiului masculin: Dinamo București vs Rapid București, meciul 2 din serie

Astăzi, echipa de volei masculin a clubului Dinamo București se pregătește pentru meciul 2 din finala mică împotriva echipei...

Read More...

Campionii la Șah Rapid în 2024

Evenimentul de Șah Rapid din 2024 a adus în prim plan micii campioni ai acestei competiții. Printre aceștia se...

Read More...

Victorie în primul derby al finalei mici

Echipa masculină de baschet a Rapidului a obținut o victorie importantă în primul derby al finalei mici a campionatului...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro