Castigatorii Dr. Oetker Junior Trophy Tennis Europe U14 la proba de dublu

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Dr. Oetker Junior Trophy Tennis Europe U14 a avut loc recent, iar câștigătorii probei de dublu au fost Eric Lorimer și Scott Watson, care au obținut locul întâi. Cei doi au reușit să învingă echipa formată din Andrei Radu și Niall Pickerd-Barua, care au obținut locul doi.

Turneul, ajuns la cea de-a 12-a ediție, a fost sponsorizat de Dr. Oetker și a fost susținut de mai multe companii, printre care se numără COSR, Hidroelectrica, TenisShop, Moov Leasing, AquaVia și Paste Băneasa. Acest lucru demonstrează implicarea și sprijinul acordat tenisului juvenil de către diverse entități din industrie.

Evenimentul a fost organizat sub îndrumarea directorului de turneu Catalina Cristea și sub supravegherea arbitrajului asigurat de Raluca Băcescu. Aceștia au contribuit la buna desfășurare a competiției și la respectarea regulilor și fair-play-ului în cadrul turneului.

Participarea la Dr. Oetker Junior Trophy Tennis Europe U14 reprezintă o oportunitate importantă pentru tinerii sportivi de a-și demonstra abilitățile și talentul în tenis. Acest gen de competiții contribuie la dezvoltarea lor ca jucători și la promovarea tenisului juvenil în România.

Competițiile de acest gen sunt importante nu doar pentru sportivi, ci și pentru promovarea tenisului și pentru atragerea de noi tineri în acest sport. Organizarea unor astfel de evenimente la nivel internațional consolidează poziția României pe harta tenisului european și oferă oportunități de afirmare pentru viitorii campioni.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Dr. Oetker Junior Trophy Tennis Europe U14 și-a desemnat câștigătorii la proba de dublu Eric Lorimer (14 ani, TE #1) / Scott Watson (14 ani, TE #11) Andrei Radu (14 ani, TE #3) / Niall Pickerd-Barua (14 ani, TE #5) Turneul ajuns la ediția a 12-a este sponsorizat de Dr. Oetker și susținut de COSR, Hidroelectrica, TenisShop, Moov Leasing, AquaVia și Paste Băneasa. Tournament director: Catalina Cristea Referee: Raluca Băcescu #tenniseurope #tenniseuropejuniortour #droetker #tenisromania


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro