Probleme cu apa pentru timișoreni: lucrări de mentenanță și oprire a alimentării

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Se oprește apa, dar probleme vor fi și cu presiunea, în mai multe localități din Timiș! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Locuitorii din Timișoara și din mai multe localități din jurul orașului vor avea probleme cu furnizarea apei potabile în următoarea săptămână. Motivul este o serie de lucrări de mentenanță și spălare a rețelelor de distribuție, care vor afecta alimentarea cu apă în diferite zone.

Astfel, mâine, între orele 8-16, se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane din Timișoara, în cadrul proiectului CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2. Acest lucru va duce la întreruperea furnizării apei la blocurile din zona UMT și magazinul Profi, iar la firma TRW presiunea apei va fi scăzută.

În zilele următoare, lucrările vor continua cu spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de apă în mai multe localități din jurul Timișoarei. Astfel, mâine, între orele 9-14, se va opri apa în Nițchidorf, iar poimâine presiunea apei va fi scăzută în Nițchidorf și Șipet în același interval orar.

De asemenea, miercuri, între orele 9-14, se va întrerupe furnizarea apei în Blajova, iar presiunea apei va fi scăzută în Tormac în același interval orar. Joi, presiunea apei va fi scăzută în Blajova între orele 9-14, iar în perioada 20-24 mai, zilnic între orele 9-17, se va opri apa în Liebling.

Aceste lucrări sunt parte a activității de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție desfășurate de Aquatim, având ca obiectiv asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile. La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, iar Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă pentru a acoperi necesarul pe perioada anunțată. Este important ca locuitorii afectați să fie pregătiți pentru aceste întreruperi și să-și ajusteze rutina zilnică în funcție de disponibilitatea apei potabile.

Sursa: www.sursadevest.ro

Timișenii vor avea probleme cu apa, aproape toată săptămâna viitoare.

Astfel, mâine, între orele 8-16 se va executa o conectare de conducte pe strada Avram Imbroane din Timișoara. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei la blocurile din zona UMT și magazinul Profi, iar la firma TRW presiunea va fi scăzută.

În zilele următoare se va efectua spălarea rețelei de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare în mai multe localități.

Pe durata lucrărilor, mâine, între orele 9-14 se va opri apa în Nițchidorf, iar poimâine, în același interval orar, presiunea va fi scăzută în Nițchidorf și Șipet.

De asemenea, miercuri, între orele 9-14 se va opri apa în Blajova, iar în același interval orar presiunea va fi scăzută în Tormac.

Și joi, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Blajova, iar în perioada 20-24 mai, zilnic între orele 9-17, se va opri apa în Liebling.  

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro