Echipa de handbal RAPID – vicecampioana României în sezonul 2023/2024

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de handbal Rapid a devenit vicecampioana României în sezonul 2023/2024, încheind competiția cu un rezultat de egalitate împotriva echipei Măgura Cisnădie. Acest rezultat nu a avut nicio influență în calculele clasamentului final al Ligii Florilor MOL, iar Rapidul a reușit să se claseze pe locul doi în clasamentul general.

Fetele de la Rapid au avut parte de un sezon plin de provocări, însă efortul lor și determinarea de a câștiga au fost recompensate cu locul al doilea pe podium. Performanța lor este cu atât mai impresionantă cu cât au reușit să se mențină în topul echipei din întreaga țară și să se bată pentru trofeu.

Felicitările merg către toate jucătoarele, antrenorii și suporterii echipei Rapid pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute în acest sezon. Cu determinare și pasiune, echipa a reușit să-și atingă obiectivele și să se claseze printre cele mai bune echipe din România.

Hai Rapid! Echipa de handbal a demonstrat încă o dată că munca în echipă, disciplina și dedicarea pot duce la rezultate remarcabile în sportul de performanță. Să sperăm că în sezoanele viitoare, Rapidul va continua să impresioneze și să lupte pentru titluri importante în handbalul românesc.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Echipa de handbal RAPID – vicecampioana României în sezonul 2023/2024! Rapidul încheie sezonul cu un rezultat de egalitate cu Măgura Cisnădie, fără ca acesta să aibă vreo influență în calculele clasamentului final al Ligii Florilor MOL. Așadar, fetele noastre încheie un sezon plin de provocări pe treapta a doua a podiumului! Felicitări fetelor și tuturor celor implicați! Hai Rapid! RAPID – vicecampioana României! Închidem sezonul cu un rezultat de egalitate cu Măgura Cisnădie. Felicitări fetelor și tuturor celor implicați! Hai Rapid!


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro