Medalie de bronz pentru rapidistul Eusebiu Tiba în ultima zi a Campionatelor Mondiale de Lupte pe Plajă

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sportivii de la CS Rapid au obținut rezultate remarcabile la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă desfășurate la Constanța. Ana Maria Pîrvu a obținut medalia de aur în competiția de seniori, la categoria 50 de kg, iar Ionela Iordan s-a clasat pe locul doi la categoria 70 de kg în competiția rezervată sportivilor sub 17 ani. În ultima zi de concurs, Eusebiu Tiba a obținut medalia de bronz la categoria 70 de kg.

Aceste rezultate excepționale demonstrează talentul și pregătirea sportivilor de la CS Rapid, care au fost antrenați de Ștefan Gheorghiță, Cornel Zaharia și Ion Tase.

Este important de menționat că luptele pe plajă sunt o disciplină dificilă, care necesită atât forță fizică, cât și tehnică și strategie. Sportivii de la CS Rapid au reușit să se impună în fața adversarilor din întreaga lume și să obțină rezultate deosebite.

Aceste performanțe sunt cu atât mai valoroase cu cât competiția a fost una foarte puternică, având în vedere că s-au întâlnit sportivi din toate colțurile lumii. Sportivii de la CS Rapid au demonstrat că au un nivel înalt de pregătire și că sunt capabili să se ridice la înălțimea competiției internaționale.

Felicitări tuturor sportivilor de la CS Rapid pentru rezultatele obținute la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă! Sperăm că acest succes va contribui la promovarea și dezvoltarea sportului în România și va inspira și alți tineri să urmeze această disciplină sportivă.

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Un aur, un argint si un bronz, acesta este bilanțul sportivilor CS Rapid la mondialele de lupte pe plajă care s-au desfășurat la Constanța.

Ana Maria Pîrvu a terminat pe primul loc întrecerea de seniori, la categoria 50 de kg, Ionela Iordan s-a clasat pe locul doi la categoria 70 de kg, în competiția rezervată sportivilor sub 17 ani iar astăzi, în ultima zi de concurs, Eusebiu Tiba s-a clasat al treilea la categoria 70 de kg.

Cei trei medaliați sunt antrenați la CS Rapid de Ștefan Gheorghiță, Cornel Zaharia si Ion Tase.

Felicitări!



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro