Forumul Internațional de Afaceri Timișoara: Oportunități pentru colaborare și dezvoltare

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Pregătirile pentru Forumul Internațional de Afaceri, pe ultima sută de metri! Sunt așteptați peste 200 de lideri de afaceri europeni, la Timișoara

Peste 200 de lideri de afaceri europeni sunt așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara, un eveniment de prestigiu organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT). Pregătirile pentru acest forum sunt în toi, iar participarea a fost confirmată din partea a 7 țări diferite.

Printre participanții deja înregistrați se numără peste 90 de companii străine, provenind din Serbia, Turcia, Germania, Polonia, Italia, Bosnia și Hertegovina. De asemenea, sunt așteptate să participe 130 de companii din județul Timiș și din alte regiuni ale țării. Sectoarele economice reprezentate sunt diverse, incluzând agricultura și industria alimentară, comerțul, IT&C, energia, industria prelucrătoare, industria chimică, construcțiile, imobiliarele, textilele, mobilierul, consultanța, turismul, transportul public, sectorul bancar și alte sectoare de nișă.

Partenerii implicați în organizarea delegațiilor străine sunt instituții de prestigiu precum Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Consiliul pentru Relații Economice Externe al Turciei (DEIK), Camera de Comerț Româno-Germană (AHK), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR), Camera de Comerț și Industrie Bilaterală Româno-Poloneză, precum și Camera Economică a Federației Bosnia și Herzegovina.

Forumul Internațional de Afaceri Timișoara va avea loc în zilele de 9 și 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică de networking și de dezvoltare a relațiilor de afaceri la nivel european, fiind așteptată o participare semnificativă din partea liderilor de business din întreaga regiune.

Sursa: www.sursadevest.ro

Peste 200 de lideri de afaceri europeni așteptați la Forumul Internațional de Afaceri Timișoara.

Pregătirile pentru organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara,  premieră CCIA Timiș în sistemul cameral românesc și european, se apropie de final.

Din cele 7 țări participante, s-au înregistrat până în prezent pentru întâlnirile B2B peste 90 de companii din străinătate – Serbia (32), Turcia (20), Germania (19, inclusiv membri AHK), Polonia (11),  Italia (10, inclusiv membri CCIpR), Bosnia și Hertegovina (6), cât și 130 de companii din județul Timiș și din alte regiuni ale țării.

Sectoarele economice predominante sunt: agricultură și industrie alimentară, comerț, IT&C, energie, industrie prelucrătoare, industrie chimică, construcții, imobiliare și dezvoltare urbană, textile, mobilă, consultanță, turism, transport public, bancar, alte sectoare de nișă.

Totodată, au confirmat participarea partenerii CCIAT în organizarea delegațiilor străine: Camera de Comerț și Industrie a Serbiei, Consiliul pentru Relații Economice Externe al Turciei (DEIK), Asociația Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD), Camera de Comerț Româno-Germană (AHK), Camera de Comerț Italiană pentru România (CCIpR), Camera de Comerț și Industrie Bilaterală Româno-Poloneză, Camera Economică a Federației Bosnia și Herzegovina.

Forumul Internațional de Afaceri Timișoara va avea loc în perioada 9 – 10 mai, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița – unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România, cu numeroase specii de plante și animale rare.

Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița este una dintre cele mai frumoase locații de vizitat din România, oferind o combinație unică...

Read More...

Victorie clară pentru Dinamo în Liga 3, play-off, cu scorul final 7-3

Echipa de fotbal Dinamo București a obținut o victorie clară în fața echipei CS Blejoi, într-un meci din Liga...

Read More...

Explorând Universul: Analiza datelor de la telescopul Hubble

Astăzi o să vorbim despre una dintre cele mai incredibile invenții ale omenirii: telescopul Hubble. Acest instrument extraordinar a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro