Operațiunea “Droguri de mare risc” dezvăluie rețeaua de trafic din Ialomița și Ilfov

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Luptător de la Acțiuni Speciale a decedat într-un accident provocat de alt șofer – incomod-media.ro

Polițiștii și procurorii DIICOT din Ialomița au efectuat ieri șapte percheziții în București și județele Ialomița și Ilfov, în cadrul unei operațiuni împotriva traficului de droguri de mare risc. Descinderile au fost efectuate în urma unor investigații care au scos la iveală activități de comercializare a drogurilor în diferite zone.

Prima cauză instrumentată a vizat o persoană din București care ar fi comercializat cocaină în mod repetat către consumatori din Capitală în perioada mai-septembrie 2023. Au fost efectuate două percheziții domiciliare și a fost pus în aplicare un mandat de aducere pentru această persoană.

În cea de-a doua cauză, trei persoane din județul Ialomița au fost suspectate că au comercializat droguri de risc, canabis și rezină de canabis, către consumatori din zonă pe parcursul anului 2023. Au fost efectuate trei percheziții domiciliare și au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pentru aceste persoane.

În al treilea dosar, o persoană bănuită a fost identificată ca fiind responsabilă de procurarea și comercializarea de cocaină către consumatori din județul Ilfov și municipiul București. Aceasta a fost supusă unui mandat de percheziție domiciliară.

Cea de-a patra cauză instrumentată a vizat o persoană din București care ar fi comercializat canabis în mod repetat către mai mulți consumatori în perioada mai-septembrie 2023. Nu s-au menționat percheziții domiciliare sau mandate de aducere în acest caz.

Toate persoanele implicate în aceste cazuri vor fi audiate la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița. Operațiunea desfășurată de polițiști și procurori demonstrează angajamentul autorităților în combaterea traficului de droguri și protejarea cetățenilor de efectele dăunătoare ale acestora.

Este important de menționat că traficul de droguri de mare risc reprezintă o amenințare gravă la adresa societății și necesită o acțiune fermă din partea autorităților. Astfel de operațiuni sunt esențiale pentru debilitarea rețelelor de traficanți și asigurarea unui mediu sigur pentru cetățeni.

Sursa: incomod-media.ro

Polițiștii și procurorii DIICOT din Ialomița au efectuat, ieri – 26 septembrie, șapte percheziții în municipiul București și în județele Ialomița și Ilfov. Au fost vizate mai multe persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc. În urma descinderilor oameni legii au pus în aplicare și 6 mandate de aducere la audieri.

„În prima cauză instrumentată, în care se efectuează două percheziții domiciliare, în municipiul București și se pune în aplicare un mandat de aducere, s-a stabilit că, în perioada mai – septembrie 2023, o persoană ar fi comercializat, în mod repetat, către consumatori din Capitală, diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină).

În cea de a două cauză, în care sunt puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară și 3 mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, trei persoane ar fi comercializat droguri de risc, canabis și rezină de canabis, către consumatori din județul Ialomița.

În cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că o persoană bănuită ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină) către consumatori din județul Ilfov și municipiul București.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reținut că, în perioada mai – septembrie 2023, o persoană ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, respectiv canabis, către mai mulți consumatori din municipiul București.

Audierile se efectuează la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Ialomița”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliția Română.

Urmărește Incomod Media și pe Google News


Vizualizări: 245



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Yannick Alexandrescu, campion la simplu și la dublu la ITF J60 Dunakeszi din Ungaria

Un tânăr jucător român, Yannick Alexandrescu, în vârstă de 16 ani, a reușit să obțină un succes deosebit la...

Read More...

Plimbări digestive: secretul unei digestii sănătoase

Plimbările digestive: secretul unei digestii sănătoase Digestia este un proces complex prin care organismul nostru descompune alimentele consumate pentru a...

Read More...

Imperiul Roman: Povestea Drumurilor și Destinului

Imperiul Roman: Povestea Drumurilor și Destinului Imperiul Roman este adesea considerat una dintre cele mai mari și mai influente civilizații...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro