Accident rutier pe DJ 701 între Zâmbreasca și Ciolănești

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Accident rutier mortal pe DJ 701, între Zâmbreasca și Ciolănești

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 20:00, pe DJ 701, între localitățile Zâmbreasca si Ciolănești, în județul Teleorman. Potrivit autorităților, un șofer în vârstă de 34 de ani, din Dobrotești, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, iar autoturismul condus de acesta a lovit stâlpul unui indicator rutier, răsturnându-se în afara drumului.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime, însă mașina a suferit avarii semnificative. Echipajele de intervenție sosite la fața locului au acționat prompt pentru deblocarea traficului și pentru gestionarea situației.

Accidentele rutiere reprezintă o problemă majoră în România, iar factorii care contribuie la producerea lor sunt diversi, cum ar fi viteza excesivă, neacordarea priorității sau conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, starea proastă a drumurilor și neasigurarea corespunzătoare a autovehiculelor pot juca un rol important în producerea acestora.

Autoritățile recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație, să adapteze viteza la condițiile de drum și să evite conducerea sub influența substanțelor interzise. De asemenea, se recomandă efectuarea periodică a reviziilor tehnice la autovehicule pentru a preveni apariția unor defecțiuni care ar putea duce la producerea unor accidente.

Sursa: incomod-media.ro

Accident rutier în această seară, în jurul orei 20:00, pe DJ 701, între localitățile Zâmbreasca si Ciolănești, în județul Teleorman. Un șofer în vârstă de 34 de ani, din Dobrotești, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, autoturismul a lovit stâlpul unui indicator rutier după care s-a răsturnat în afara drumului. La fața locului au […]Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Realizările sale sunt fără precedent în istoria modernă

Mai sus, puteți urmări înregistrarea primului discurs al vicepreședintelui Kamala Harris după anunțul de retragere a președintelui Joe Biden...

Read More...
C7M3 crew

NASA selectează un nou echipaj pentru misiunea simulată spre Marte

NASA a selectat o nouă echipă de patru voluntari de cercetare pentru a participa la o misiune simulată către...

Read More...

O instanță din Rusia o condamnă pe jurnalista RFE/RL Alsu Kurmașeva la 6 ani și jumătate de închisoare

O instanță de judecată din Rusia a condamnat-o pe Alsu Kurmașeva, jurnalistă a RFE/RL și care deține dublă cetățenie...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro