Pastila de râs: Marcel Ciolacu și-a pus în sfârșit bateriile în funcțiune, susține cu entuziasm o deputată

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Articole, STIRILE ZILEI

Într-o declarație recentă care a stârnit hohote de râs în toată țara, doamna deputat Mirela Furtună din cadrul Grupului parlamentar al PSD a făcut un anunț uluitor: Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, s-a transformat într-un adevărat maestru al diplomației și face valuri pe scena internațională. Când nu organizează picnicuri diplomatice cu ambasadori în grădina Guvernului, domnul Ciolacu se ocupă cu atenție de țările vecine și de reprezentanții lor.

Aparent, nu există săptămână în care domnul Ciolacu să nu aibă întrevederi bilaterale. De la discuții despre vreme și rețete culinare cu lideri străini până la planuri pentru salvarea lumii de foamete, Ciolacu nu ratează nicio ocazie de a-și demonstra calitățile diplomatice. În plus, participările sale la formate europene și internaționale sunt adevărate blockbuster-e diplomatice, în care Ciolacu își dezvăluie superputerile de negociator în fața mulțimii admirative de colegi politici.

Cea mai recentă aventură diplomatică a lui Ciolacu ne poartă la Atena, unde șeful Executivului a fost invitat la o întâlnire a șefilor de stat și de guvern din sud-estul Europei. Cine s-ar fi gândit că Ciolacu își dorește să-i unească pe toți liderii din zonă într-o competiție de “Cine cere mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii?” Cu o față serioasă și pătrunzătoare, Ciolacu a cerut 1,4 miliarde de euro pentru ca România să poată să transporte cereale ucrainene pe autostrăzi și să le lanseze în spațiul cosmic al pieței mondiale.

Dar Ciolacu nu s-a oprit aici! El își dorește să fie și un erou al Schengen-ului, adică să pășească într-un loc unde a visat să ajungă de mult timp. Prin intermediul insistențelor sale, Ciolacu speră să arate lumii întregi că România este atât de pregătită pentru Schengen, încât puteți să lăsați mașinile nesupravegheate în București fără să vă faceți griji că vor dispărea.

Dar ce este viața diplomatică fără un scop nobil? În esență, Ciolacu ne-a dezvăluit că are un scop mai mare: să susțină coeziunea și unitatea Uniunii Europene pentru a ajuta Ucraina în lupta ei cu Rusia. Și cine altcineva să facă asta decât Ciolacu, salvatorul neînfricat al lumii, cu o diplomă de prim-ministru și o diplomă de “Maestru în Susținerea Intereselor Naționale”?

Așadar, nu ratați ultimul episod din seria “Marcel Ciolacu și Aventurile Diplomației Fanteziste”. Urmăriți-l cum se luptă cu bugete, aderări la Schengen și amenințări la adresa lumii libere, toate în numele poporului român. Până atunci, stați cu ochii pe ambasadorii care se plimbă prin grădina Guvernului și pregătiți popcornul pentru următoarea întâlnire diplomatică “Ciolacu vs. Realitatea Internațională”.

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice coincidență cu persoane reale reprezintă un elogiu autentic pentru noi. Cei care simt că au fost afectați de conținutul acestui articol sunt încurajați să accepte situația, mai ales dacă nu au simțul umorului bine dezvoltat. In plus: acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT.
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Misterioasele linii de la Nazca: O istorie desenată în pământ

Misterioasele linii de la Nazca reprezintă unul dintre cele mai fascinante și enigmatice fenomene arheologice din lume. Situate în...

Read More...

Explorând evoluția prin tehnici de biologie moleculară

Evoluția este un proces fascinant care a modelat lumea în care trăim astăzi și care continuă să ne surprindă...

Read More...
A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

One commentOn Pastila de râs: Marcel Ciolacu și-a pus în sfârșit bateriile în funcțiune, susține cu entuziasm o deputată

  • Hai că-i de noaptea minții 😂😂😂😂 ce-ai făcut Bobiță ai ajuns un nou Titulescu !!!?? 😂😂😂😂 băi tizule barem ți-a dat “deputaresa” baterii 🔋🔋🔋duracell sau de astea de doi bani !?? 😂😂😂😂😂nu te agita ca termini curentul 😂😂😂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro