Finala Campionatului Național la individual, perechi, sprint și tandem a avut loc în perioada 13-15 octombrie la Tg. Mureș.

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa noastră de sportive, pregătită de antrenorul Vasilica Pometcu, a obținut rezultate excelente la Campionatul Național de popice pentru senioare. Cu un total de 5 sportive în competiție, echipa Rapid a reușit să câștige 3 titluri de Campioană Națională. Performanțele obținute demonstrează talentul și pregătirea deosebită a sportivelor noastre.

La proba individuală, Luminița Dogaru a devenit campioana națională, reușind să doboare un impresionant număr de 588 de popice. Alina Sanda, colega sa de echipă, s-a clasat pe locul 3, cu 567 de popice doborâte. Aceste rezultate remarcabile au adus echipei Rapid primul titlu de Campioane Naționale.

În proba de perechi, echipa noastră a continuat să impresioneze. Luminița Dogaru și Alina Sanda au câștigat titlul de Campioane Naționale, reușind să doboare 1155 de popice. Cea de-a doua pereche formată din Andreea Drăghici și Cristina Popescu a obținut medalia de bronz, cu 1073 de popice doborâte. Astfel, echipa Rapid a adăugat încă un titlu în palmaresul său.

În proba de tandem feminin, Andreea Drăghici și Cristina Popescu au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, obținând medalia de aur. Acesta a fost al treilea titlu câștigat de echipa Rapid în cadrul competiției. De asemenea, Luminița Dogaru s-a clasat pe locul 3 în proba de sprint, aducând astfel o nouă medalie echipei noastre.

Rezultatele obținute de rapidiste la acest Campionat Național sunt remarcabile. Echipa noastră s-a întors acasă cu 6 medalii, dintre care 3 de aur și 3 de bronz. Aceste performanțe demonstrează calitatea pregătirii și determinarea sportivelor noastre. Felicitări echipei Rapid și mult succes în competițiile viitoare!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Echipa noastră, pregătită de Vasilica Pometcu, a fost prezenta cu 5 sportive și a reușit sa ia 3 titluri de Campioană Națională din cele 5 disputate.

La individual Luminița Dogaru a ieșit campioana națională cu un total de 588 popice doborate, iar Alina Sanda s-a clasat pe locul 3 cu 567 popice doborâte. La proba de perechi fetele noastre Luminița Dogaru, împreună cu Sanda Alina au câștigat cel de-al doilea titlu de Campioane Naționale cu un total de 1155 popice doborâte, iar cea de-a doua pereche formata din Andreea Drăghici și Cristina Popescu au obținut medalia de bronz cu 1073 popice doborâte.

În aceași zi s-a jucat proba de tandem feminin unde Andreea Drăghici împreună cu Cristina Popescu s-au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, cucerind cea de a treia medalie de aur pentru Rapid. A doua zi in proba de sprint Luminița Dogaru s-a clasat pe locul 3.

De la acest Campionat National de senioare rapidistele noastre s-au întors cu 6 medalii, 3 de aur și 3 de bronz.

Felicitări și mult succes in competițiile viitoare!

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică

Construirea forței interioare: Exerciții cu propriul greutate pentru o musculatură puternică În ultimii ani, tot mai multe persoane au început...

Read More...

Comoara literară a Antichității: Biblioteca din Pergam

Biblioteca din Pergam: Comoara literara a Antichitatii Biblioteca din Pergam, situata in orasul antic Pergamum din Asia Mica, a reprezentat...

Read More...

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate

Explorând diversitatea vieții: Biomi unici și specii variate Când ne gândim la diversitatea vieții pe Terra, ne simțim adesea copleșiți...

Read More...

3 commentsOn Finala Campionatului Național la individual, perechi, sprint și tandem a avut loc în perioada 13-15 octombrie la Tg. Mureș.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro