Iohannis, porumbei și refuzul lui Viktor Orban

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Viktor Orban l-a trimis pe Iohannis la hrănit porumbeii. N-a avut timp și chef de el, Foto: Facebook / Katalin Novak / Trucaj

Președintele Klaus iohannis a fost subiectul unui pamflet apărut recent pe internet, care îl ironizează pentru că nu a reușit să se întâlnească cu premierul Ungariei, Viktor Orban. Potrivit articolului, Orban l-a “trimis” pe Iohannis să hrănească porumbeii și nu a avut timp sau chef să-l primească în Budapesta.

Pamfletul continuă prin afirmarea că Orban a evitat întâlnirea cu Iohannis și în România, nici măcar nu trecând pe la staulul de la Trei Coceni și evitând întâlnirea cu “prima bovină a țării”. Autorul ironizează faptul că la Palatul Prezidențial din Budapesta s-a desfășurat un spectacol cu husari, cai și uniforme care amintesc de perioada în care Ungaria teroriza românii din Transilvania.

Articolul continuă prin povestea fictivă a lui Iohannis lăsându-l pe Plăvan (un termen peiorativ pentru președinte) să se joace în nisip cu Katalin, soția lui Orban. Autorul sugerează că acest incident a pus-o pe Iohannis într-o situație diplomatică neplăcută.

În final, pamfletul menționează că guvernul lui Orban a decontat doar prețul limuzinei cu care a fost adus Iohannis și câțiva figuranți pentru a poza în husari călare cu steagurile României și Ungariei. Iohannis și Orban au primit o pungă de semințe pentru a hrăni porumbeii.

Este important de menționat că acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare, fiind scris cu scopul de a ironiza și amuza cititorii.

“După ce și-a bătut joc de Ciolacu, Viktor Orban l-a flituit și pe Iohannis. N-a avut timp de el la Budapesta. DOSARUL GOJDU NU S-A AFLAT pe agenda președinților de glastră din Ungaria și România. 4 miliarde de Euro, în aer”, scrie activenews.ro

Viktor Orban a refuzat întâlnirea cu Plăvanul și a plecat din țară. Chiar și atunci când a venit în România, Viktor Orban nu a trecut pe la staulul de la Trei Coceni și a evitat întâlnirea cu prima bovină a țării. La Palatul Prezidențial din Budapesta am putut azi asista la un circ cu husari, cai și uniforme de pe vremea când Ungaria teroriza românii din Transilvania.

Cum jupânul era plecat de acasă, pe Plăvan l-a lăsat la grupa mică să se joace cu găletușele și lopățelele în nisip cu Katalin, transmițându-le că pot să facă ba chiar și harbujei. Adică Plăvanul s-a trezit într-o situație nasoală rău din punct de vedere diplomatic, ca pe la The Buleni (n.r. Dăbuleni).

Guvernul lui Orban a fost de acord să deconteze doar prețul limuzinei cu care a fost adus Plăvanul, câțiva figuranți care să pozeze în husari călare cu steagurile României și Ungariei, iar bonus au primit cei doi și o pungă de semințe pentru a putea plăti porumbeii. Hai că a mai bifat Plăvanul o țară pe care încă nu o vizitase….

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Stirea a aparut pentru prima dată în Glasul.info.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Glasul.info

Sursa si foto: Glasul.info

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro