Spectacol în acest weekend la Sala Polivalentă din București: Cupa Mondială la gimnastică aerobică

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În acest weekend, Sala Polivalentă din București va găzdui Cupa Mondială la gimnastică aerobică. Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile, în perioada 13-15 octombrie, iar cei mai buni sportivi din lume vor concura pentru aplauze, puncte și medalii.

Programul competiției este următorul: vineri, 13 octombrie, va avea loc ceremonia de deschidere la ora 16:30, urmată de calificările la Individual masculin la ora 17:00, calificările la Trio la ora 18:00 și calificările la Aerobic Dance la ora 19:10.

Sâmbătă, 14 octombrie, vor avea loc calificările la Individual feminin la ora 16:00, calificările la Perechi mixte la ora 18:10 și calificările la Grup la ora 19:15.

Duminică, 15 octombrie, vor avea loc finalele la diferite categorii: finala la Individual masculin la ora 14:30, finala la Individual feminin la ora 15:00, finala la Perechi mixte la ora 15:35, festivitățile de premiere la ora 16:10, finala la Trio la ora 16:45, finala la Grup la ora 17:15, finala la Aerobic Dance la ora 17:50 și festivitățile de premiere la ora 18:20.

Intrarea la eveniment este liberă, astfel că spectatorii vor avea ocazia să se bucure de performanțe la cel mai înalt nivel. Cu siguranță, Sala Polivalentă va fi plină de energie și emoție în aceste zile de competiție intensă.

Gimnastica aerobică este o disciplină care combină elemente de dans, acrobație și ritm, punând în valoare atât forța și flexibilitatea sportivilor, cât și eleganța și expresivitatea mișcărilor. Participarea sportivilor de prestigiu la această competiție va aduce în prim-plan talentul și dedicarea lor în această disciplină.

Cupa Mondială la gimnastică aerobică este un eveniment deosebit de important pentru acest sport, oferind o platformă de întrecere și promovare a performanțelor sportivilor. Prin organizarea acestui eveniment la București, România demonstrează încă o dată că este o țară care susține și promovează sportul de înaltă performanță.

În concluzie, Cupa Mondială la gimnastică aerobică ce va avea loc în acest weekend la Sala Polivalentă din București reprezintă un prilej deosebit pentru iubitorii acestui sport de a se bucura de performanțele unora dintre cei mai buni sportivi din lume. Cu siguranță, competiția va aduce emoție și spectacol în acest weekend.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Va fi spectacol în acest weekend la Sala Polivalentă din București la Cupa Mondială la gimnastică aerobică.

Vineri, sâmbătă și duminică cei mai buni sportivi din lume vor concura pentru aplauze, puncte și medalii.

Programul competiției:

Vineri 13 octombrie:
16.30 ceremonie de deschidere
17:00 calificări Individual masculin
18:00 calificări Trio
19:10 calificări Aerobic Dance

Sâmbătă- 14 octombrie:
16:00 calificări Individual feminin
18:10 calificări Perechi mixte
19:15 calificări Grup

Duminică – 15 octombrie:
14:30 finală Individual masculin
15:00 finală Individual feminin
15:35 finală Perechi mixte
16.10 festivități de premiere
16:45 finală Trio
17:15 finală Grup
17:50 finală Aerobic Dance
18:20 festivități de premiere

Intrarea este liberă, iar spectatorii vor avea parte de performanțe la cel mai înalt nivel.Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

A trântit la pământ, cu portiera mașinii, un motociclist aflat în trafic! – incomod-media.ro

Investiții majore în infrastructura orașului Răcari

Primarul Marius Caravețeanu din Răcari este la lucru, iar nu pentru că se apropie campania electorală. Administrația locală și...

Read More...

Mănăstirea Căldărușani – un important lăcaș de cult din secolul al XVIII-lea, situat în comuna Căldărușani.

Mănăstirea Căldărușani este un loc sacru și plin de istorie, situat în comuna Căldărușani, la doar câțiva kilometri de...

Read More...
Photo of two men in blue lab jackets working on a copper colored box with wires

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru misiunea Artemis III din 2026

NASA va construi un detector de cutremure lunare pentru astronauți să-l desfășoare pe Lună în 2026, în cadrul misiunii...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro