Operațiunea împotriva rețelei criminale vietnameze

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, Externe, STIRILE ZILEI
16 arrests as Vietnamese network smuggling migrants across the English Channel busted

O operațiune comună care a implicat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, susținută de Europol, a dus la destrămarea unei rețele criminale vietnameze care se ocupau de trafic de migranți peste Canalul Mânecii. Rețeaua era implicată și în exploatarea sexuală și a muncii, precum și spălare de bani. Rețeaua criminală trafica migranți din Polonia și Germania prin Franța în Regatul Unit.

Principalul obiectiv al acestei operațiuni a fost de a combate traficul ilegal de persoane și exploatarea acestora. Autoritățile au reușit să identifice membrii rețelei și să anihileze operațiunile acestora, punându-i sub acuzare pentru infracțiunile lor.

Colaborarea între autoritățile din diferite țări și Europol a fost crucială în această operațiune de succes. Schimbul de informații și expertiza între aceste entități a facilitat identificarea și destructurarea rețelei criminale.

Traficul de migranți reprezintă o problemă gravă la nivel global, iar operațiunile de acest gen sunt vitale pentru a combate aceste activități ilegale. Este important ca autoritățile să continue să lucreze împreună pentru a proteja victimele traficului de persoane și a aduce în fața justiției pe cei care profită de suferința altora în scopuri ilegale.

Sursa: EUROPOL

A joint operation involving law enforcement authorities from France and the United Kingdom, supported by Europol, led to the dismantling of a Vietnamese criminal network smuggling migrants across the English Channel. The network was also involved in sexual and labour exploitation and money laundering.The criminal network smuggled migrants from Poland and Germany through France to the United Kingdom. The main…Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: EUROPOL
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ministrul ucrainean de Externe, în China pentru discuții legate de oprirea războiului

Vizita ministrului ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, va dura până vineri și este prima pe care o face în...

Read More...
Enel lucrează! Locuitorii din Tapia şi Măguri, fără apă şi curent

Întreruperi de curent electric pe străzile din oraș

Întreruperi de curent electric în Timișoara în zilele de joi, 25 iulie, și vineri, 26 iulie, între orele 9,30...

Read More...

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro