SERA 34 la UNAp…

BY: stiridinromania.ro In Actualitate

SERA 34 la UNAp
În perioada 22-26 mai 2023, Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” a găzduit modulul internaţional din cadrul Sesiunii Europene al Responsabililor de Armament (SERA). Activitatea este organizată de Institutul de Înalte Studii de Apărare Națională (IHEDN) din Franța şi Colegiul Naţional de Apărare din cadrul universităţii noastre şi reuneşte oficiali militari de rang înalt, experți civili și militari din 24 de state europene, structuri NATO şi UE.
Programul a cuprins prezentări şi dezbateri pe teme legate de industria națională de apărare și sistemul național de cercetare în sprijinul dezvoltării capacităților militare, precum şi vizite de informare în garnizoanele Constanţa şi Braşov.

SERA este un program de sesiuni dinamice, ediţia din acest an desfășurându-se din martie până în iunie, pe parcursul a patru săptămâni, în Franța (deschiderea 20-24 martie și închiderea 19-23 iunie), Estonia, 17-21 martie şi România, 22-26 mai.

Text, foto: cpt. Nicolae Moldoveanu
#UNAp #Universitate #Conferinta
Data: 2023-05-26 20:25:04

Link catre sursa

Foto: Facebook sau Pixabay
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro