Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 se vede pe canalele Orange Sport

BY: stiridinromania.ro In Magazin, STIRILE ZILEI
Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 se vede pe canalele Orange Sport

Orange, cea mai rapidă rețea de fibră și mobil din România, a devenit sponsorul oficial al Federației Române de Rugby (FRR) și va difuza Cupa Mondială de Rugby Franța 2023 pe canalele Orange Sport. Această competiție este considerată cea mai importantă din lume și se desfășoară în perioada 8 septembrie – 28 octombrie în mai multe orașe din Franța.

Cupa Mondială de Rugby se desfășoară o dată la 4 ani și reunește cele mai bune 20 de echipe din lume. Printre acestea se află și echipa națională a României, cunoscută sub numele de Stejarii. Orange le oferă clienților săi servicii convergente posibilitatea de a urmări competiția pe canalele Orange Sport, care sunt incluse în pachetele Orange Love și Orange TV Go.

Turneul debutează în această seară cu meciul dintre Franța și Noua Zeelandă, iar mâine, pe 9 septembrie, fanii rugby-ului din România vor putea susține echipa națională în meciul împotriva Irlandei. De asemenea, pe Orange Sport 3, aceștia vor putea urmări și celelalte meciuri ale României din faza grupelor.

Pentru clienții care nu au incluse toate canalele Orange Sport în oferta lor, Orange le oferă opțiunea de a activa pachetul “Orange Sport” pentru doar 3 lei/lună.

Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România, a declarat că sunt încântați să ofere clienților posibilitatea de a urmări live Cupa Mondială de Rugby Franța 2023, iar parteneriatul cu Federația Română de Rugby înseamnă foarte mult pentru ei, deoarece împărtășesc valori comune. Orange oferă clienților săi cele mai rapide servicii de fibră și mobil din România și este dedicat promovării spiritului de echipă, la fel ca jucătorii naționalei de rugby.

În plus, Orange Sport oferă și alte competiții sportive în exclusivitate, printre care Turneul celor 6 Națiuni, baschetul NBA, raliul World Rally Championship și European Rally Championship. De asemenea, utilizatorii pot urmări și cele mai importante competiții de fotbal și handbal. Orange a devenit sponsorul FRR în luna martie 2023 și este aproape de tot ce este important pentru iubitorii sportului prin conținutul de calitate oferit pe canalele Orange Sport și pe platformele online.

Informatia a fost publicata pentru prima data de newsroom.orange.ro

Sursa si foto: Click aici

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Psihologi la Cafea, un eveniment care aduce psihoterapia mai aproape de oameni

In luna constientizarii sanatatii mintale, pe 17 mai, la ora 18:30, are loc prima editie live a podcastului Psihologi...

Read More...

Yannick Alexandrescu, campion la simplu și la dublu la ITF J60 Dunakeszi din Ungaria

Un tânăr jucător român, Yannick Alexandrescu, în vârstă de 16 ani, a reușit să obțină un succes deosebit la...

Read More...

Plimbări digestive: secretul unei digestii sănătoase

Plimbările digestive: secretul unei digestii sănătoase Digestia este un proces complex prin care organismul nostru descompune alimentele consumate pentru a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro