Descoperă secretele gimnasticii și întâlnește-o pe Larisa Iordache la evenimentul MiniGym, organizat în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Evenimentul MiniGym, organizat în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică, se apropie cu pași repezi. Programat să aibă loc sâmbătă, între orele 14:00 și 18:00, pe aleea pietonală exterioară a Militari Shopping, această inițiativă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani.

Prichindeii prezenți la eveniment vor avea ocazia să descopere secretele gimnasticii și să interacționeze cu o personalitate de top din acest domeniu, nimeni alta decât celebra campioană Larisa Iordache. Intervalul orar 14:00 – 15:30 le va oferi micuților oportunitatea de a se familiariza cu această disciplină sportivă și de a cunoaște mai bine figura emblematică a gimnasticii românești.

Intrarea la eveniment este liberă, însă numărul locurilor disponibile este limitat, așa că se recomandă celor interesați să se prezinte din timp pentru a asigura un loc în rândul participanților. Această inițiativă oferă oportunitatea copiilor de a se bucura de emoțiile sportului și de a interacționa cu un model de succes în domeniul gimnasticii.

Un aspect important de menționat este faptul că la eveniment vor fi realizate fotografii și filmări video, care ulterior vor putea fi utilizate pentru promovarea evenimentului pe platformele de social media. Această notificare vine să informeze participanții cu privire la faptul că imaginile capturate în timpul evenimentului pot fi folosite în scopuri de promovare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și regulamentul său, participanții sunt îndrumați să acceseze link-urile disponibile pe site-ul Militari Shopping. Aceste informații suplimentare sunt necesare pentru a asigura o desfășurare corespunzătoare a evenimentului și pentru a oferi participanților toate informațiile necesare.

MiniGym reprezintă o inițiativă menită să promoveze activitatea fizică și să ofere copiilor o experiență unică în cadrul acestei discipline sportive. Prin participarea la acest eveniment, cei mici vor învăța mai multe despre gimnastică și vor putea interacționa cu un model de succes precum Larisa Iordache. Astfel, MiniGym se dovedește a fi o ocazie excelentă pentru prichindei de a se implica într-o activitate sportivă și de a-și dezvolta abilitățile și pasiunea pentru gimnastică.

Sursa: Federația Română de Gimnastică.

Au mai rămas doar 3 zile până la evenimentul 𝐌𝐢𝐧𝐢𝐆𝐲𝐦, organizat sâmbătă, între 14:00 și 18:00, pe aleea pietonală exterioară a Militari Shopping, în parteneriat cu Federația Română de Gimnastică, special pentru prichindeii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani. În intervalul orar 14:00 – 15:30, cei mici vor avea ocazia să descopere secretele gimnasticii și să o cunoască pe celebra campioană Larisa Iordache! Hai să trăim împreună emoțiile sportului! Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii aici: https://www.militari-shopping.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare Regulamentul evenimentului este disponibil aici: https://www.militari-shopping.ro/regulament-si-conditii-de-participare-minigym #MiniGymMilitariShopping #FederatiaRomanaDeGimnastica #LarisaIordache #TotulPentruTine
Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Federația Română de Gimnastică
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aerial view of a building with a large rooftop garden featuring a mix of green and purple vegetation. The garden is designed in a curving, artistic pattern. In the background, other buildings and lush greenery are visible.

Oaza ecologica de pe acoperisul cladirii 12

NASA își demonstrează angajamentul față de protejarea mediului înconjurător printr-o grădină de pe acoperișul clădirii 12 de la Johnson...

Read More...

Un soldat ucrainean care voia să intre în R. Moldova a fost ucis după o altercație

Patru soldați au fost reținuți duminică în regiunea ucraineană Odesa „când au încercat să treacă granița”. Când au fost descoperiți,...

Read More...

Patru președinți americani uciși în atentate, alții vizați

Mai jos este o privire de ansamblu asupra asasinatelor, începând de la întemeierea Statelor Unite ale Americii (SUA) în...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro