BMW Group anunţă electrificarea uzinei din Rosslyn

BY: stiridinromania.ro In Auto, STIRILE ZILEI
BMW Group anunţă electrificarea uzinei din Rosslyn

Bucureşti/Rosslyn. Acum 50 de ani, uzina din Rosslyn a fost prima locație străină a BMW Group. De atunci a devenit un pilon al rețelei globale de producție. Pentru a marca jubileul de argint, Milan Nedeljković, membru al Consiliului de Administrație al BMW AG, responsabil pentru Producție, a anunțat electrificarea uzinei din Rosslyn. Vorbind în Africa de Sud, el a spus: “Din 2024 vom produce BMW X3 ca plug-in hybrid in Africa de Sud pentru export global. O investiție de 4,2 miliarde de ranzi (peste 200 de milioane de euro) va pregăti uzina din Rosslyn pentru mobilitate electrică”. Investiţia va fi însoţită de formare de specialitate pentru peste 300 de angajaţi din fabrică.

Partener cu Africa de Sud de 50 de ani

Investiția anunțată acum va electrifica încă un loc din rețeaua de producție BMW Group, în conformitate cu planul global BMW iFACTORY pentru producția viitorului. Acesta marchează un pas suplimentar în avansarea dezvoltării unei producții eficiente, digitalizate și prietenoase cu resurse.

Uzina din Rosslyn a produs până în prezent peste 1,6 milioane de automobile și le-a exportat în 40 de țări din întreaga lume, inclusiv în 14 țări din Africa. Portofoliul său de produse a inclus BMW 1800 SA și BMW 2000 SA, precum și BMW Seria 5 și Seria 7. Timp de decenii, a fost o referință a producției BMW Seria 3 și locul de fabricare a BMW X3 din 2018 – cel mai bine vândut. BMW. Înfiinţarea sa a marcat începutul globalizării BMW. Astăzi, BMW Group vinde automobile în 140 de țări din întreaga lume și operează unități de producție în 15 țări.

Model pentru responsabilitatea socială

Nedeljković, care este și Președintele Consiliului de Administrație al BMW Africa de Sud, a subliniat că BMW Group face mai mult decât doar produce mașini în această țară: “În Africa de Sud nu am înființat doar o uzină care oferă locuri de muncă și contribuie la industrializarea ţării; în ultimii 50 de ani, am demonstrat şi semnificaţia responsabilităţii sociale”.

BMW Group se vede un cetăţean corporate responsabil şi, de asemenea, a anunţat astăzi că va dona peste 1,5 milioane de euro pentru a sprijini un program derulat de UNICEF* ( Fondul Internaţional de Urgenţă pentru Copii al Naţiunilor Unite). Împreună, BMW Group și UNICEF vor folosi programul pentru a preda știință, tehnologie, inginerie, arte și matematică (STEAM) pentru mii de copii și tineri sud-africani.

De asemenea, importantă pentru BMW Group este problema conservării resurselor. Din 2015, uzina din Rosslyn sa aprovizionat cu o parte din energie dintr-o fabrică de biogaz din apropiere (Bio2Watt), reducându-și în mod constant amprenta de CO2. De asemenea, colaborează cu diverse organizații, astfel încât deșeurile pe care le produc să fie reutilizate în loc să fie eliminate. Împreună cu Envirolite, de exemplu, asigură că deșeurile de polistiren sunt reprocesate pentru a fi folosit ca material de construcție. Acest lucru a permis construirea a peste 650 de case low-cost de când proiectul a fost lansat acum doi ani.

Africa de Sud ca piață-pilot pentru inovații

Dar nu numai uzina BMW Group joacă un rol important în Africa de Sud: anul trecut, compania a deschis și alte birouri acolo, pentru propriul hub IT global. Acum găzduiesc aproximativ 2.000 de angajați care furnizează servicii IT globale pentru BMW Group. Datorită dimensiuni și caracteristici sale specifice pe piață, Africa de Sud este, de asemenea, locul perfect pentru a pilota inovațiile. În 2020, de exemplu, BMW Group a pilotat vânzările directe cu parteneri comerciali din Africa de Sud. A succes să câștige experiență vastă în proiect și se străduiește în mod constant să ofere cea mai bună experiență premium pentru a cumpăra din industrie.

Sursa si foto: www.press.bmwgroup.com

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistii castiga medaliile de bronz in Giulesti

Echipa de volei masculin Rapid a reușit să obțină medaliile de bronz în cadrul competiției, după o serie de...

Read More...
The Marshall Star for May 1, 2024

Evolutia centrului de la NASA Marshall Space Flight

NASA’s Marshall Space Flight Center se pregătește pentru următorul pas important în evoluția campusului său principal. Prin intermediul unei...

Read More...
Părintele Zaharia despre Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră. Două alimente sunt total interzise

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare

În Joia Mare, cunoscută și ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră, creștinii prăznuiesc patru aspecte importante din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro