“Urmărire penală pentru tentativă de omor: bărbatul care și-a înjunghiat prietenii de pahar și-a încheiat fuga prin săritura de la etajul doi”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bărbatul care și-a înjunghiat doi prieteni, după care a sărit în gol de la etajul doi, urmărit penal!

Un bărbat din Timișoara este cercetat pentru tentativă la omor calificat, după ce și-a înjunghiat prietenii de pahar și a încercat să scape sărind pe geamul de la etajul doi al unui apartament din zona Lipovei.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc sâmbătă, 28 octombrie, în timp ce bărbatul și prietenii săi consumau alcool în apartament. Un conflict verbal a escaladat, iar bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat cele două victime.

Una dintre victime a fost înjunghiată în abdomen, iar cealaltă în regiunea axială stângă a toracelui. După atac, agresorul a încercat să scape sărind pe geamul de la etajul doi al clădirii.

Autoritățile au intervenit rapid și l-au prins pe bărbat câteva ore mai târziu. Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a transmis că cercetările vor continua pentru a se stabili toate detaliile legate de acest incident grav.

Este important de menționat că consumul de alcool poate duce la escaladarea conflictelor și la comportamente violente. În acest caz, bărbatul a folosit un cuțit de bucătărie pentru a-și ataca prietenii, iar consecințele puteau fi mult mai grave. Consumul responsabil de alcool și evitarea conflictelor pot preveni astfel de incidente tragice.

Sursa: www.sursadevest.ro

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de un bărbat care și-a înjunghiat prietenii de pahar, iar apoi a sărit pe geam de la etajul doi, pentru a scăpa.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Mai exact, totul s-a petrecut sâmbătă, 28 octombrie, într-un apartament din zona Lipovei, din Timișoara. Conform anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a înjunghiat pe ceilalți doi.

Una dintre victime a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul doi al imobilului, pentru a scăpa.

A fost însă prins de polițiști, câteva ore mai târziu.

În data de 01 noiembrie 2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Sabri Maneca-Voinea, o prezență strălucitoare la antrenamentul pe podium de la Rimini 2024

Sportiva română Sabri Maneca-Voinea a impresionat în antrenamentul de podium de la #Rimini2024 cu tumbling puternic, incluzând iconicul double...

Read More...

Rolul esențial al magneziului în prevenirea crampelor musculare

Magneziul este un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului uman, având un rol crucial în numeroase procese biochimice...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro