“Urmărire penală pentru tentativă de omor: bărbatul care și-a înjunghiat prietenii de pahar și-a încheiat fuga prin săritura de la etajul doi”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Bărbatul care și-a înjunghiat doi prieteni, după care a sărit în gol de la etajul doi, urmărit penal!

Un bărbat din Timișoara este cercetat pentru tentativă la omor calificat, după ce și-a înjunghiat prietenii de pahar și a încercat să scape sărind pe geamul de la etajul doi al unui apartament din zona Lipovei.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc sâmbătă, 28 octombrie, în timp ce bărbatul și prietenii săi consumau alcool în apartament. Un conflict verbal a escaladat, iar bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și a înjunghiat cele două victime.

Una dintre victime a fost înjunghiată în abdomen, iar cealaltă în regiunea axială stângă a toracelui. După atac, agresorul a încercat să scape sărind pe geamul de la etajul doi al clădirii.

Autoritățile au intervenit rapid și l-au prins pe bărbat câteva ore mai târziu. Ulterior, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș, care a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile.

Ancheta continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta. Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a transmis că cercetările vor continua pentru a se stabili toate detaliile legate de acest incident grav.

Este important de menționat că consumul de alcool poate duce la escaladarea conflictelor și la comportamente violente. În acest caz, bărbatul a folosit un cuțit de bucătărie pentru a-și ataca prietenii, iar consecințele puteau fi mult mai grave. Consumul responsabil de alcool și evitarea conflictelor pot preveni astfel de incidente tragice.

Sursa: www.sursadevest.ro

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au început urmărirea penală față de un bărbat care și-a înjunghiat prietenii de pahar, iar apoi a sărit pe geam de la etajul doi, pentru a scăpa.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.

Mai exact, totul s-a petrecut sâmbătă, 28 octombrie, într-un apartament din zona Lipovei, din Timișoara. Conform anchetatorilor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict verbal care a degenerat, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a înjunghiat pe ceilalți doi.

Una dintre victime a fost înjunghiată la nivelul abdomenului, iar cealaltă la nivelul toracelui, în regiunea axială stângă.

Imediat după ce și-a înjunghiat prietenii, bărbatul a sărit pe geam de la etajul doi al imobilului, pentru a scăpa.

A fost însă prins de polițiști, câteva ore mai târziu.

În data de 01 noiembrie 2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

: The husband-and-wife duo of Terra Engineering, Valerie and Todd Mendenhall, receive the $1 million prize June 12, for winning the final phase of NASA’s Break the Ice Lunar Challenge at Alabama A&M’s Agribition Center in Huntsville. With the Terra Engineering team at the awards ceremony are from left, Daniel K. Wims, Alabama A&M University president; Joseph Pelfrey, NASA Marshall Space Flight center director; NASA’s Break the Ice Challenge Manager Naveen Vetcha, and Majed El-Dweik, Alabama A&M University’s vice president of Research & Economic Development.

Elevarea Generatiei Artemis

Două echipe din sudul Californiei se întorc acasă cu un total de 1,5 milioane dolari câștigați în urma competiției...

Read More...

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente

Somnul de calitate: secretul pierderii în greutate eficiente Somnul reprezintă un aspect vital al sănătății noastre, fiind esențial pentru refacerea...

Read More...

Calificarea lui David Popovici în finala probei de 100 metri liber la Campionatul European de la Belgrad

INOT. Campionatul European de la Belgrad a adus o veste excelentă pentru România, în persoana lui David Popovici. Tânărul...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro