Elie Wiesel – un raport pe principiul „Nu te omoară treaba, cât grija ei.”

BY: stiridinromania.ro In Cultura, STIRILE ZILEI
Elie Wiesel raport antisemitism
virtualmag.roA fost publicat raportul anual al institutului pentru studierea holocaustului în România, Elie Wiesel, care anul acesta pare mai fușerit ca anul trecut, conține 72 de pagini de văicăreală pe banii publici în care români patrioți sunt luați în vizor, imaginea României este terfelită și libertatea de exprimare criticată aspru de urmașii bolșevicilor de tristă amintire.

Vom trece prin tot conținutul.

Luați o cafea și hai să vedem cum arată delirul iudaic din acest an.

Analiza raportului anual al institutului Elie Wiesel

Raportul începe cu un preambul în care menționează plandemia de Cohen-19, campania de vaccinare și semnalarea publică a “pericolului generat de creșterea cazurilor de antisemitism” ca motive principale care au determinat intensificarea “discursului instigator de ură.” Raportul e plin de astfel de expresii și limbaj de lemn.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

După ce deplâng faptul că “semnalele de alarmă în privința antisemitismului în România” nu au încetinit “mesajele extremiste” și subliniază adevărul că cei care urmăesc interese politice sau deservesc puteri externe o fac în detrimentul României, impactând țara în mod negativ, Institutul Elie Wiesel încearcă să echivaleze acte de vandalism urban cu elogierea eroilor legionari, menționând și  “derapaje” din Parlament, referindu-se cu precădere la Sorin Lavric.

Începem cu prezentarea unui caz de vandalism din Ploiești, unde câțiva adolescenți și tineri adulți au dărâmat niște pietre de mormânt.

Cei de la Elie Wiesel deplâng faptul că poliția nu a considerat faptele ca fiind antisemite și regretă faptul că polițiștii nu le-a distrus viața tinerilor teribiliști.

Al doilea exemplu este sinagoga din Orăștie, care, conform spuselor lor, a avut geamurile sparte de niște copii.

Poate că de aceea se chinuie să bage lecții despre holocaust la liceu, întrucât tinerii încep să aibă o aversiune tot mai mare față de triburile iudaice, aversiune care, la vârsta lor, și-o exprimă prin gesturi teribiliste.

Alexandru Florian

Alexandru Florian, președintele institutului Elie Wiesel, nu va dezvălui niciodată motivul din spatele acestei aversiuni, el va prezenta faptele ca și cum “ura antisemită” apare fără motiv.

Vom vedea mai jos cum cei care vor să “combată antisemitismul” sunt principalul generator de antisemitism.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

O altă sinagogă a avut notoria zvastică desenată pe zid, Elie Wiesel pretinde că a fost opera unui minor de 15 ani, dar putem fi siguri că nu a fost unul de-al lor cu scopul de a se victimiza? … citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Victorii și Înfrângeri în Razboiul Cultural

În războiul pentru ștergerea istoriei noastre, antiromânii au victorii, dar și înfrângeri.

Una din victoriile lor a avut loc în iulie 2021, când, la presiunile institutului Elie Wiesel, Consiliul Local Constanța a redenumit strada Mareșal Ion Antonescu.

O înfrângere, în schimb, are loc an de an la Cluj-Napoca, unde încă nu au reușit să redenumească strada Radu Gyr.

O alta victorie antiromânească a constat în determinarea Primăriei Cluj să nu denumească o stradă după marele savant patriot Nicolae Paulescu. Din nou, se supără când spunem că Jidanii conduc România, dar își permit să redenumească străzi, să dea jos plăci comemorative, să schimbe numele școlilor, etc.

O înfrângere pentru institut a avut loc când nu au reușit să redenumească sala Mircea Vulcănescu din Biblioteca Națională. Sala și-a păstrat numele, în ciuda terorii exercitate de institutul Elie Wiesel.

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Supunerea lui Ioan Aurel Pop și Cortina de Fier din Academia Română

Sau cum se laudă institutul Elie Wiesel că au reușit sa-l sperie/cumpere pe președintele Academiei Române pentru a-l determina să nu mai cinstească pe savantul Nicolae Paulescu, descoperitor al insulinei, pentru că a scris cărți despre Jidani și Francmasonerie.

Președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop a cedat la presiuinile institutului terorist când nu l-a mai omagiat pe Nicolae Paulescu așa cum se cuvenea, după ce a fost ademenit/intimidat/cumpărat/supus de institut. Mă refer la institutul Elie Wiesel ca institut terorist pentru că asta este, asta face, terorizează Românii. În urma terorii, Aurel-Pop s-a încovoiat, intrând în banca adversarului, ratându-și menirea. Putea fi un fruntaș al intereselor neamului românesc, dar a ales să danseze după cum cântă rabinul.

Institutul terorist Elie Wiesel publică un raport în care cere cenzurarea și arestarea patrioților români

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Erwin Șimșensohn dorește concedierea patrioților din teatru

Un istoric român și-a exprimat protestul cu privire la finanțarea din bani publici a renovării unei sinagogi, finanțare pe care insul Erwin Șimșensohn, director de teatru din Constanța, a vrut să o obțină.

Nu ni se spune în raport cum îl cheamă pe bravul istoric care a protestat, dar se văicăresc (kvetch) și plănuiesc reeducarea istoricului, târându-l pe un circuit turistic holocaustic.

Tot acest raport este un dosar auto-incriminant al activităților subversive comise de institutul finanțat din bani publici, ceea ce reprezintă o amenințare la adresa securității naționale.

Un lucru util este descoperirea unui nume de care eu personal nu știam până am citit raportul, este vorba de Gheorghe Coroi, despre care aflăm că era un haiduc și apropiat al L.A.N.C.-ului lui A.C. Cuza și N. Paulescu. Mulțumesc, Elie Wiesel. Un monument a fost inaugurat în cinstea lui în comuna Dornești, judetul Botoșani, fapt care a atras ura lor.

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Radu Gyr prigonit și după moarte

Radu Gyr luat în vizor încă din 2017, când institutul a vrut să redenumească strada cu acest nume din Cluj-Napoca. Nu au reușit, Ionuț Țene a înscris atunci o victorie, oprind planul de redenumire.

Radu Gyr a fost legionar și a înființat primul teatru evreiesc în România, la București. Halal recunoștință pentru acest gest caritabil, în loc să-i mulțumească, în loc să depună coroane la bustul său, în loc să-i ridice statui și să denumească străzi după numele său, urmașii iudeilor îi întinează memoria și îl hăituiesc până dincolo de mormânt.

Lucru foarte curios este că institutul terorist Elie Wiesel se leagă de un  membru USR-PLUS, de la Cluj, Adela Deheneș. Și mai surprinzător este faptul că Adela de la USR știe despre ce vorbește, respinge acuzațiile aduse împotriva lui Radu Gyr și îi elogiază memoria.

Felicitări, Adela!

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Declarațiile unui părinte fondator al Israelului, ignorate de institutul Elie Wiesel

În acest capitol, cei de la Elie Wiesel menționează “un grup de indivizi recunoscuți pentru manifestările lor antisemite și negaționiste”, fără să dea numele Românilor Mihai Rapcea și Mihai Tociu (cred că el e al doilea), fără a da exemple care să dovedească afirmația conform căreia sunt “recunoscuți pentru manifestările lor antisemite”. Raportul critică faptul că au depus o coroană la memorialul holocaustului.

Aceștia au depus coroana cu scopul conștientizării Jidanilor asupra faptului că România a salvat 400.000 de iudei în al doilea război mondial.

O spune chiar Shimon Peres, care mulțumește României pentru salvarea a 400.000 de iudei de la holocaust.

Shimon Peres

Shimon Peres este unul dintre părinții fondatori ai Israelului, iar acesta a infirmat teoriile conspiraționiste conform cărora România a holocaustat sute de mii de iudei.

Activenews:

Shimon Peres a spus că nu va uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel.

„Nu vom uita niciodată că, în perioada cea mai întunecata a istoriei, perioada nazistă, România a ajutat la salvarea a 400.000 de evrei de aici, care au venit în Israel, au ajutat la construirea Israelului, dar, în același timp, nu și-au uitat iubirea pentru România, și-au păstrat cultura românească”, spunea acesta în urmă cu un an la București.

Alt subiect despre care raportul NU scrie este cazul lui Wilhelm Filderman, iudeu care mărturisește cum Mareșalul Antonescu a dat zeci de mii de pașapoarte în alb pentru a-i scăpa pe iudei.

IonCoja:

 Graţie intervenţiei energice a Mareşalului Antonescu, a fost oprită deportarea a mai mult de 20.000 de evrei din Bucovina
· El a dat paşapoarte în alb, pentru a salva de teroarea nazistă evreii din Ungaria, a căror viaţă era în pericol ;
· Graţie politicii sale, bunurile evreilor au fost puse sub un regim de administrare tranzitorie, care, făcându–le să pară pierdute, le–a asigurat conservarea în scopul restituirii la momentul oportun.

Menţionez acestea pentru a sublinia faptul că Poporul Român, atât cât a avut, chiar în măsură limitată, controlul Ţării, şi–a demonstrat sentimentele de umanitate şi moderaţie politică”.

Acest text, numit de unii Testamentul lui Filderman, este ocultat, ascuns, ignorat şi trecut sub tăcere de toţi aşa–zişii “istorici ai holocaustului”, care şi–au făcut o profesie din a susţine teza holocaustului din România, impunând–o pe principiul “crede şi nu cerceta ! ”

Dacă institutul Elie Wiesel ar fi avut o brumă de imparțialitate, o urmă de bună credință și conștiința informării corecte a cititorului, ar fi menționat aceste lucruri, fie chiar și cu scopul de a le demonta.

Nu o fac pentru că urmăresc un singur lucru: Defăimarea presei alternative, instigarea la ură împotriva românilor și demonizarea naționalismului.

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

În imaginea de mai sus vorbesc despre o amplă dezbatere în spațiul public, care în realitate lipsește cu desăvârșire.

Mereu se evită dezbaterea când vine vorba de antisemitism și holocaust, ci se impune o dogmă de necontestat, de nedezbătut.

S-a ajuns în așa hal încât inclusiv pe Dumnezeu îl poți nega, da’ pe holocaust ba!

Lamentarea se încheie cu critica declarațiilor A.U.R. referitoare la materia obligatorie despre holocaust care urmează a fi introdusă în curicula de liceu pentru 2023, materie impusă politic. … citeste articolul complet pe incorectpolitic.com

Apoi arată câteva capturi de ecran, cu un titlu este o întrebare legitimă: De ce să studieze copiii români istoria Evreilor, în loc să învețe mai bine istoria Românilor?

Sau de ce noi trebuie să învățăm despre Iudei, dar ei nu învață în școlile din Israel despre Români?

Raportul reia tema pe care au mai abordat-o mai sus și critică faptul că tot mai mulți oameni își dau seama că ei conduc România, după cum a spus și Radu Moraru.

Războiul din Ucraina e alt prilej de victimizare (și profit) pentru “poporul ales”, care are o istorie bogată în Ucraina. Parte din Ucraina aparținea de vechea Khazaria, de unde se trag majoritatea jidanilor ashkenazi.  Aici Incorect Politic mai primește două mențiuni sub forma capturilor de ecran.

Ne apropiem de final și trebuie corectat un argument fals pe care îl vedem în imaginea de mai jos, anume că majoritatea mesajelor promovează ura împtoriva colectivității (toți evreii) și rareori există tinte individuale.

Percepția conform căreia mesajele promovează ura este greșită, mesajele promovează conștientizarea oamenilor cu privire la acest grup distinct (Jidanii) care acționează în diferite forme (cu precădere prin finanțe, lobby si mass media) pentru subminarea culturală, socială si economică a non-evreilor. Nu este vorba de o ură pătimașă, sălbatică, ci este vorba de educație cu privire la comportamentul iudaic, comportament ce rănește popoarele gazdă. Când învățăm la școală despre șarpe și despre scorpion nu o facem urându-i, ci cu dorință de cunoaștere învățăm care ființe sunt periculoase și cum ne putem apăra de ele.

Referitor la comentariile unor vizitatori care au limbaj licențios și virulent, deseori m-am trezit cu dubioși care chiar instigă la ură și crimă împotriva iudeilor, mesaje pe care le-am eliminat, întrucât nu cu asta ne ocupăm aici, dar m-au făcut să mă gândesc la ipoteza unor provocatori pusi de ei sau de servicii să compromită imaginea publicației și să o incrimineze în vreun fel.

N O T O R I E T A T E

Institutul Elie Wiesel remarcă o diseminare excepțională a articolelor de pe Ion Coja și Incorect Politic, articolele au ajuns să fie preluate de alte site-uri, distribuite pe rețelele sociale, fiecare contribuind în felul său la rostogolirea avalanșei Adevărului.

Venind din partea institutului Elie Wiesel, recunoașterea notorietății acestei umile publicații este un înalt compliment și o distincție pe care o prețuim.

Trecem la subcapitolul Facebook, despre care raportul scrie că este cea mai populara rețea de socializare la români și care, conform raportului, a făcut progrese în identificarea și eliminarea conținutului care “instigă la ură”.

În următoarea imagine, raportul ne arată cum să evitam cenzura pe facebook: Cu construcții narative mai complexe în care “mesajul instigator la ură” este camuflat prin mijloace diverse, prin alăturări care necesită cunoașterea unui context local sau cultural.

Cu alte cuvinte, limbajul nostru se adaptează cenzurii în așa fel încât să o penetreze.

Culmea, ei își dau seama de un lucru important: Cu cât mai mult cenzurezi anumite opinii, cu atât mai înverșunat va deveni cenzuratul în a-și promova acele opinii. Și va găsi unde să le exprime, Internetul e mare.

Deci cenzura este o metodă contraproductivă, asta ar trebui să le dea de gândit.

Un alt compliment din partea institutului Elie Wiesel adresat persoanelor care promovează mesaje “antisemite” este că acestea emit “judecăți de valoare”.

După alte câteva pagini de exemple de postări “antisemite”, raportul critică reacția românească la inaugurarea Mega-Sinagogii din Sighet, localitate în care oficial nu sunt nici măcar o sută de iudei, dar care, din ceva motiv, au nevoie de o uriașă sinagogă, fapt care a alimentat suspiciunile că s-ar putea să revină la proiectul lor, Israel în România.

Raportul menționează “limbaj mult mai dur decât în alte situații” și dau exemplu o propoziție banală, “Au venit jidanii kazari! Încet, încet, ne vor lua locul și Țara!”. Ce este dur în această propoziție? Cuvîntul cu J?

Raportul continuă cu încă niște pagini în care iau la rând comentarii aleatorii de pe Facebook în care apare cuvîntul cu J (Jidan).

Și în sfârșit ajungem la capitolul final, concluzie:

Concluzie

Concluzia e schizofrenică, întrucât mai inainte spuneau că discursul antisemit este în continuă creștere și asta afectează imaginea României, iar acum spun că felul în care societatea românească gestionează antisemitismul este mult îmbunătățit față de anii ’90 sau începutul anilor 2000. E drept, atunci nu existau legile antiromânești.

Concluzia laudă slugile din Guvern, care fac eforturi pentru a știrbi suveranitatea României si libertatea de exprimare a poporului, prin Strategia Guvernamentală de Combatere a Antisemitismului, Discriminării și Discursului Instigator la Ură, precum și organizarea unui comitet interministerial pentru a implementa strategia.

Laudă și slugile din Parlament, care au votat pentru impunerea materiei obligatorii despre holocaust în școli.

Pe lângă aceste laude, raportul critică faptul că funcționarii, polițiștii și magistrații au o “cunoaștere precară” cu privire la infracțiunile de ură și că autoritățile nu iau măsuri să distrugă viața tinerilor naționaliști.

Raportul Elie Wiesel se încheie aici

Lupta noastră continuă!

Faptul pozitiv de reținut după lectura raportului este că Românii sunt tot mai conștienți.

Adevărul se răspândește în ciuda cenzurii.

Lipsa de legitimitate a autorităților centrale care demarează strategii de combatere a românismului va fi accentuată de nemulțumirile populare care urmează să crească din cauza crizelor iminente și a politicilor antinaționale. Ofițerii de informații trebuie să ia asta în calcul și să-i informeze pe politicieni, barca nu va rezista furtunii. Faptul că polițiștii au început să oprească tineri că purtau un anumit tricou indică începutul sfârșitului pentru regimul de la București. Prigonirea propriilor cetățeni este semnul care prevestește prăbușirea. O dezghețare a discursului public este necesară dacă regimul vrea să supraviețuiască.

Pentru cei ca noi și pentru toți patrioții va fi mai dificil o vreme, vor fi presiuni mari, șicane și hărțuire. Chiar o vânătoare de vrăjitoare.

Dar răzbind, ajungem la lumină.

Luptând impotriva minciunii, cu condeiul și cuvântul, obținem Biruința.

Așadar dublati-vă eforturile de informare a semenilor, dați mai departe articolul și contribuiți la Marea Renaștere Românească.

Viitorul ne aparține.

… citeste articolul complet pe incorectpolitic.com


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Ce este o găzduire web și care este rolul ei?

Intenționezi să-ți lansezi un website online pentru a-ți promova cât mai intensiv serviciile sau produsul dorit? Atunci cu siguranță

Read More...

Dimineața pe răcoare? Nu. Dimineața la căldură pe banda ta de acasă. 😄 Echipamentul complet îl găsești aici:🏃https://altex.ro/…

Dimineața pe răcoare? Nu. Dimineața la căldură pe banda ta de acasă. 😄 Echipamentul complet îl găsești aici:🏃https://altex.ro/promo/sport/ #BlackFriday #BlackFriday2023 #BlackFridayDeIarna #BlackFridayRomania

Read More...

Stiri Guvernul României

Premierul Nicolae Ionel-Ciucă: Istoria fabuloasă a gimnasticii românești este scrisă de talentul și tenacitatea unor copii și tineri pregătiți

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro