Meciul ACS Chindia Târgoviște – Metaloglobus București, 24 februarie 2024

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Hai la meci! Preț redus la biletele pentru meciul Chindiei cu Metaloglobus București din 24 februarie 2024 – incomod-media.ro

Gabriel Boriga, noul președinte al ACS Chindia Târgoviște, își dorește să aducă mai mulți suporteri în tribunele echipei de fotbal. Echipa va disputa primul meci oficial din acest an pe 24 februarie 2024 împotriva Metaloglobus București, iar prezența fanilor este considerată extrem de importantă pentru susținerea echipei în lupta pentru calificarea în play-off și revenirea în prima ligă.

Pentru a încuraja prezența suporterilor, conducerea clubului a decis să reducă prețul biletelor de acces la meciul din 24 februarie. Astfel, biletele vor avea următoarele prețuri: 10 lei la Tribuna a II-a (acces general), 15 lei și 20 lei la Tribuna I (sectoarele A, B, F, G – 15 lei, sectoarele C, D, E – 20 lei), iar tichetul de parcare va costa 10 lei. De asemenea, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meci, însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și de la casele de bilete ale stadionului Eugen Popescu, care vor fi deschise după un program specific: vineri, 23 februarie, între orele 10:00-18:00 și sâmbătă, 24 februarie, între orele 09:00-12:15. De asemenea, tichetele pot fi cumpărate și din magazinele partenere Bilete.ro, precum Vodafone și Poșta Română.

În plus, persoanele cu dizabilități vor primi bilete gratuite, în limita locurilor disponibile la Tribuna 2 și Tribuna 1. Aceste bilete pot fi obținute de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate, sau prin trimiterea unei cereri pe email la adresa ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

Pentru orice problemă sau nelămurire legată de achiziția biletelor, suporterii sunt îndemnați să contacteze clubul la adresa de email ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau furnizorul de servicii de ticketing la office@bilete.ro sau telefonic la 0727.766.631.

În concluzie, ACS Chindia Târgoviște își propune să atragă un număr cât mai mare de suporteri la meciul din 24 februarie, oferind facilități și reduceri la biletele de acces, în speranța că fanii vor fi alături de echipă în drumul către obiectivele propuse pentru acest sezon.

Sursa: incomod-media.ro

Conducerea ACS Chindia Târgoviște vrea cât mai mulți suporteri în tribune, sâmbătă – 24 februarie 2024, ziua când echipa de fotbal fanion a județului Dâmbovița dispută primul meci oficial din acest an, de la ora 11:30, cu Metaloglobus București. De altfel, noul președinte al Clubului, Gabriel Boriga, a declarat, chiar în prima conferință de presă susținută după preluarea funcției, că prezența suporterilor pe stadion înseamnă un sprijin extrem de important pentru echipă, care urmărește calificarea în play-off și revenirea în prima ligă.

În acest sens, a fost redus prețul biletelor de acces la meciul din 24 februarie 2024, astfel: 10 lei la Tribuna a II-a (acces general), respectiv 15 și 20 lei la Tribuna I (15 lei – sectoarele A, B, F, G, 20 lei – sectoarele C, D, E), iar tichetul de parcare costă 10 lei. Copiii sub 14 ani au acces gratuit, în baza unui bilet valabil cu valoare 0 și doar însoțiți de un adult (plătitor de bilet).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casele de bilete ale stadionului Eugen Popescu, deschise după următorul program:
– Vineri, 23 februarie – 10:00‑18:00
– Sâmbătă, 24 februarie – 09:00‑12:15

Biletele se pot cumpăra și din magazinele partenere Bilete.ro, respectiv: Vodafone – Bd. Independenței, Bl. 6PP, Sc. B, Parter și Str. Arsenalului, Bl. F2, Parter și Poșta Română – Str. Dr. Marinoiu Nr. 2 (Poșta Veche)

Persoanele cu dizabilități primesc bilete gratuite, în limita locurilor disponibile (Tribuna 2 și Tribună 1).
Biletele pentru persoanele cu dizabilități se ridică de la casele de bilete ale stadionului, pe baza certificatului de handicap, însoțit de Cartea de identitate sau prin cerere pe email: ticketing@afcchindiatargoviste.ro, însoțită de certificatul de handicap scanat.

Dacă întâmpinați probleme la cumpărarea biletelor va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail ticketing@afcchindiatargoviste.ro sau pe furnizorul de servicii de ticketing scriind la office@bilete.ro sau telefonic la 0727.766.631.

Urmărește Incomod Media și pe Google News



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

FOTO: Accident înfiorător în care au fost implicaţi opt oameni, printre care şi trei copii! Trei maşini au fost făcute praf

Interventia de urgenta la accidentul din Bocsa

Un accident grav a avut loc în aceste momente la intrarea în Bocșa, dinspre Reșița, unde trei mașini au...

Read More...

A doua etapă a Grand Prix – Educație prin șah la Cluj Napoca

A doua etapă a Grand Prix - Educație prin șah va avea loc în data de 13 iunie la...

Read More...

Meci de handbal important în EHF European League, returul sferturilor de finală

Astăzi este o zi importantă pentru fanii handbalului, deoarece se va desfășura un meci crucial în cadrul sferturilor de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro