Mojo Lens – au aparut primele lentile de contact cu realitate augumentata

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Mojo lens - lentilele viitorului
virtualmag.roAstăzi, am purtat Mojo Lens … și am văzut viitorul” transmitea pe 23 iunie 2022 CEO-ul Drew Perkins.

Totul s-a întâmplat la laboratoarele Mojo Vision din Saratoga, CA, și a fost prima demonstrație pe ochi a unei lentile de contact inteligente cu realitate augmentată completă.

Foto: https://www.mojo.vision/

Mojo Lens ofera date cruciale în timp ce sunteți implicat în evenimente care vă solicită atenția. Puteți vedea trasee pe o pârtie de schi, ritmul pentru ultima milă a unei alergări sau puncte de discuție pentru o prezentare, toate fără a ține un dispozitiv sau a vă uita în jos la un ecran. Cu ecranul său invizibil, purtabil, Mojo Lens vă ajută să vă mențineți concentrarea, oferind informații heads-up și hands-free.

foto: https://www.mojo.vision/

Inovațiile și tehnologiile Mojo:

Cel mai mic și mai dens ecran 

În centrul obiectivului Mojo se află ecranul nostru MicroLED de 14.000 pixeli pe inch. Măsurând mai puțin de 0,5 mm în diametru, cu un pixel-pitch de 1,8 microni, este cel mai mic și mai dens ecran din lume creat vreodată pentru conținut dinamic. Asociat cu un cip micro-optic proiectat Mojo și un backplane personalizat din siliciu, ecranul Mojo poate proiecta text luminos, grafică bogată și videoclipuri de înaltă rezoluție pe retina purtătorului, care sunt vizibile în interior, în exterior sau chiar cu ochii închiși.

Comunicare cu latență scăzută 

Mojo Vision a proiectat personalizat un ASIC pentru Mojo Lens care încorporează un radio de 5GHz și un procesor ARM Core M0 care transmite datele senzorului de pe obiectiv și transmite conținut de realitate augmentată (AR) pe afișajul MicroLED. Radioul este capabil să comunice cu latența ultra-scăzută cerută de aplicațiile AR prin utilizarea unui protocol de comunicare proprietar Mojo, care este mai eficient și mai rapid decât Bluetooth LE.

Urmărire ultra precisă a ochilor 

Un element cheie al oricărei experiențe AR este capacitatea de a vedea și de a interacționa cu conținutul digital plasat în lumea din jurul nostru. Mojo Lens are un accelerometru, giroscop și magnetometru configurate la comandă, care urmăresc continuu mișcările ochilor, astfel încât imaginile AR să fie păstrate nemișcate pe măsură ce ochii se mișcă. Împreună cu algoritmii brevetați de detectare a mișcării, urmărirea ochilor mojo Lens este un ordin de mărime mai precis decât sistemele optice de urmărire a ochilor de realitate augmentată/ realitate virtuală de astăzi și este un factor cheie al experienței unice a utilizatorului Mojo controlat de ochi.

Medical-Grad Power System 

Powering Mojo Lens este un sistem proprietar de gestionare a energiei care include micro-baterii de calitate medicală și un circuit integrat de gestionare a energiei dezvoltat de Mojo și componente de reîncărcare fără fir. Sistemul de alimentare este un element critic al obiectivului Mojo și permite Mojo să optimizeze produsul final pentru uzura pe tot parcursul zilei și să ruleze teste de fiabilitate și siguranță în pregătirea studiilor clinice FDA.

Sursa si foto: https://www.mojo.vision/

Facebook Comments Box


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.virtualmag.ro

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Locandina-A4-mini.jpg

Alimentatie Rationala pentru Sanatate, editia 6-a

Evenimentul derulat de Arta Gustului si Colegiul Tehnologic isi propune ca si in editiile anterioare un program de educatie

Read More...
last-minute-preturi-inchirieri-auto.jpg

Pentru călătorii care se pregătesc să facă primele călătorii de vacanță: pregătiți-vă pentru șocul prețurilor.

Tarifele aeriene au crescut foarte mult. Prețul benzinei în Romania este mai mare decât a fost vreodată în această

Read More...
nottara arges

Record de spectatori la Festivalul Internațional de Teatru „Liviu Ciulei”

Peste 3500 de spectatori într-o lună! Un record de audiență și de încasări pentru prima ediție a Festivalului  Internațional de

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro