Concurs pentru ocuparea postului de Cercetător științific gradul III, jumătate de normă, în domeniul Filologiei

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Concurs  pentru ocuparea postului contractual temporar vacant de Cercetător Științific gr. III, ½ normă, pe durată determinată, din cadrul Institutului de Filologie Română „Alexandru Philippide” – Academia Română, Filiala Iași

Academia Română – Filiala Iași, Institutul de Filologie Română „Alexandru Philippide”, a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant de Cercetător științific gradul III, jumătate de normă, în domeniul Filologie, specializarea istorie literară. Concursul va începe pe data de 30 mai 2024, la ora 10:00.

Potrivit informațiilor furnizate, concursul se va desfășura conform Legii 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, cu modificările și completările ulterioare. Dosarul de înscriere la concurs trebuie depus în termen de 30 de zile de la data publicării anunțului.

Pentru informații suplimentare, candidații pot contacta Secretariatul Institutului de Filologie Română „Alexandru Philippide” sau Serviciul Resurse Umane, Salarizare, IT și SU&SSM, la numărul de telefon 0332101115.

În cadrul concursului, candidații vor trebui să prezinte un dosar care să includă anunțul, bibliografia, tematica, precum și o cerere de înscriere la concurs, o declarație de asumare a răspunderii și o listă de lucrări. De asemenea, aceștia vor fi evaluați conform unei grile care cuprinde standardele minime necesare.

Este important ca cei interesați să fie pregătiți și să se documenteze în mod corespunzător pentru a avea șanse cât mai mari de succes în cadrul acestui concurs pentru ocuparea unui post temporar de cercetător științific în domeniul istoriei literare.

Sursa: acadiasi.org

Academia Română – Filiala Iaşi, Institutul de Filologie Română „Alexandru Philippide”, organizează,  începând cu data de 30.05.2024, ora 10:00,  concurs pentru ocuparea  postului temporar vacant de Cercetător științific gradul III, ½ normă, în domeniul Filologie, specializarea istorie literară.

Concursul se va desfăşura conform Legii 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, cu modificările și completările ulterioare.

Dosarul de înscriere la concurs se depune în termen de 30 de zile de la data publicării anunţului.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la Secretariatul Institutului de Filologie Română „Alexandru Philippide” şi/sau de la Serviciul Resurse Umane, Salarizare, IT și SU&SSM, telefon 0332101115.

Anunt,  bibliografie, tematică.pdf

Cerere înscriere la concurs, Declarație asumare răspundere, lista de lucrări.doc

Grila privind standardele minimale.pdf



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: acadiasi.org

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Performanta la Campionatul European de Culturism si Fitness 2024

Anul 2024 începe în forță pentru sportivul român de culturism și fitness, care a obținut locul 1 la campionatul...

Read More...

Un tablou colorat de primavara

Imaginea prezentată în articolul analitic este o reprezentare grafică a evoluției temperaturilor globale în ultimii ani. Se observă o...

Read More...

Ziua Internațională a Pompierilor: Eroii noștri în uniformă

Astăzi, pe 4 mai, este Ziua Internațională a Pompierilor, o zi dedicată celor care sunt mereu gata să intervină...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro