Accident mortal pe Drumul Județean 546: Șoferul de 19 ani era drogat iar victima, mama sa

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Ziarul Antena24.ro

Un tragic accident de circulație s-a produs pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, județul Olt, în dimineața zilei de 2 septembrie 2023. O femeie în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața în urma coliziunii dintre două autoturisme, iar fiul acesteia, un tânăr de doar 19 ani, se afla la volan și a fost depistat pozitiv pentru o substanță psihoactivă, T1B THC.

Potrivit rapoartelor poliției, tânărul de 19 ani a încercat să depășească și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani. În urma impactului, femeia de 45 de ani a decedat, iar alte patru persoane au fost transportate la spital cu răni multiple.

Echipele de la Biroul Rutier Slatina s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru a efectua investigații. Inițial, s-a constatat că accidentul a implicat două mașini și un pieton. În urma testelor efectuate, s-a constatat că amândoi șoferii erau treji, fără a avea alcool în sânge. Cu toate acestea, tânărul de 19 ani a fost depistat pozitiv pentru o substanță psihoactivă cunoscută sub denumirea de T1B THC.

În prezent, poliția desfășoară cercetări amănunțite pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul. Un dosar penal a fost deschis, iar autoritățile investighează infracțiunile de ucidere și vătămare corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Această tragică întâmplare pune în evidență încă o dată riscurile la care ne expunem atunci când conducem sub influența drogurilor. Este extrem de important ca tinerii să fie conștienți de consecințele grave pe care le poate avea această acțiune nesăbuită. De asemenea, este necesară o mai mare vigilanță din partea autorităților în ceea ce privește depistarea și sancționarea celor care conduc sub influența substanțelor psihoactive.

Sperăm ca acest tragic accident să servească drept un avertisment pentru toți șoferii, în special pentru tineri, cu privire la pericolele la care se expun atunci când se urcă la volan sub influența drogurilor. Conducerea responsabilă și respectarea normelor de siguranță rutieră sunt esențiale pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa: www.antena24.ro
Foto: antena24.ro

Un nou șofer tânăr, de doar 19 ani, a produs un accident mortal. Șoferul era drogat iar victima este chiar mama sa.
Pe 2 septembrie 2023, la ora 08:30, a avut loc un tragic accident de circulație pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, județul Olt.

O femeie în vârstă de 45 de ani a pierdut viața în urma coliziunii dintre două autoturisme. Fiul ei, un tânăr de 19 ani din Balș, era la volan și a fost depistat pozitiv pentru o substanță psihoactivă, T1B THC.

Conform rapoartelor poliției, tânărul de 19 ani a încercat să depășească și a intrat în coliziune frontală cu o mașină condusă de un bărbat de 27 de ani. Alte patru persoane, cu răni multiple, au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slatina.

Echipele de la Biroul Rutier Slatina s-au deplasat imediat la locul accidentului pentru investigații. Inițial, s-a constatat că accidentul a implicat două mașini și un pieton.

Amândoi șoferii au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. În schimb, testul pentru substanțe psihoactive a fost pozitiv doar pentru tânărul de 19 ani.

În prezent, poliția desfășoară cercetări amănunțite pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. Un dosar penal a fost deschis, investigându-se infracțiunile de ucidere și vătămare corporală din culpă, precum și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

sursa

Citeste si…



Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistii castiga medaliile de bronz in Giulesti

Echipa de volei masculin Rapid a reușit să obțină medaliile de bronz în cadrul competiției, după o serie de...

Read More...
The Marshall Star for May 1, 2024

Evolutia centrului de la NASA Marshall Space Flight

NASA’s Marshall Space Flight Center se pregătește pentru următorul pas important în evoluția campusului său principal. Prin intermediul unei...

Read More...
Părintele Zaharia despre Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră. Două alimente sunt total interzise

Obiceiuri și tradiții în Joia Mare

În Joia Mare, cunoscută și ca Joia celor 12 Denii sau Joia Neagră, creștinii prăznuiesc patru aspecte importante din...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro