Sportivii din România domină turneul ITF J30, Alessis Cup

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Sportivii din România au fost protagoniștii turneului ITF J30, Alessis Cup, găzduit de CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare. Competiția, care a avut loc în perioada 4-10 decembrie, a adunat sportivi din categoria de vârstă U18.

În cadrul turneului la simplu băieți, victoria a revenit lui Constantin Radu, reprezentant al României și favoritul numărul 3 al turneului. El a reușit să învingă în finală pe principalul favorit, Botond Kisantal din Ungaria, cu scorul de 2-6, 6-2, 6-0. Astfel, Radu a demonstrat că este un jucător de top și că are potențialul de a se impune în competițiile internaționale.

La categoria de simplu fete, s-a impus o altă sportivă româncă, Ana Vârșa. Ea a învins în finală pe Katerina Koubova din Cehia, cu un scor categoric de 6-0, 6-0. Performanța Anei Vârșa demonstrează talentul și determinarea pe care le are în acest sport.

În ceea ce privește categoria de dublu, victorioși au ieșit Călin Apostol și Mihnea Matei, reprezentanți ai României. Cei doi au învins în finală cuplul Nikolas Paulovic și Filip Poklemba din Slovacia, cu scorul de 7-5, 6-3. Astfel, Apostol și Matei au demonstrat o bună coordonare și o strategie eficientă în acest format de joc.

Singura victorie a unor sportive din afara României a fost înregistrată la dublu fete. Stella Cincanikova și Timea Gross, ambele din Slovacia și favoritele principale, s-au impus în fața perechii Eva Iurina și Iana Semichina din Republica Moldova, cu scorul de 6-4, 6-4. Această performanță evidențiază nivelul competitiv al jucătoarelor din Slovacia.

Organizarea și desfășurarea acestui turneu nu ar fi fost posibile fără contribuția superviserului ITF, Eugen Gănescu. Acesta a avut un rol esențial în asigurarea respectării regulamentelor și bunei desfășurări a competiției.

Turneul ITF J30, Alessis Cup, a demonstrat talentul și potențialul sportivilor din România, care au reușit să obțină victorii importante în fața unor jucători de calibru internațional. Performanțele lor sunt o sursă de mândrie pentru țara noastră și o dovadă a valorii sportului românesc în competițiile internaționale.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Sportivii din România au fost protagoniștii turneului ITF J30, Alessis Cup, gazduit de CS Sănătatea Ergolemn Satu Mare Clubul Sportiv Sănătatea Ergolemn Satu Mare a găzduit, în perioada 4-10 decembrie a.c., turneul ITF J30, pentru categoria de vârstă U18. La simplu băieți, victoria a revenit lui Constantin Radu (România), favorit 3 al turneului, care a trecut în finală de principalul favorit, Botond Kisantal (Ungaria), cu 2-6, 6-2, 6-0. La fete, s-a impus tot o jucătoare din România, Ana Vârșa, care a dispus în finală de Katerina Koubova (Cehia), cu categoricul scor de 6-0, 6-0. La dublu băieți, victorioși au fost Călin Apostol și Mihnea Matei, care au trecut în ultimul act al competiției de cuplul Nikolas Paulovic / Filip Poklemba (ambii din Slovacia), cu 7-5, 6-3. La dublu fete, am consemnat singura victorie a unor sportive din afara României: Stella Cincanikova / Timea Gross (ambele din Slovacia), principalele favorite, care s-au impus în fața perechii Eva Iurina / Iana Semichina (ambele din Republica Moldova), cu un dublu 6-4. La reușita acestui turneu și-a adus contribuția și superviserul ITF – Eugen Gănescu.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federaţia Română de Tenis

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rapidistele câștigă bronzul în Giulești: victorie în seria Finalei mici

Fetele de la Rapid au reușit să obțină medalia de bronz într-o serie dramatică de meciuri împotriva echipei din...

Read More...

Evenimentele lunii mai în Timișoara

Începutul lunii mai marchează o nouă etapă plină de energie și creativitate în peisajul cultural al Timișoarei. Fiecare nouă...

Read More...
Briou Bouregois

De la Vis la Realizare: Povestea lui Briou Bourgeois

Un tânăr inginer din Bay St. Louis, Mississippi, își îndeplinește visul de copilărie de a lucra la NASA, unde...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro