Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și ROREG lansează un proiect unic de tutoriale video de tip e-learning pentru beneficiarii de proiecte europene din mediul urban.

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia lansează astăzi un proiect unic la nivel național! Este vorba de o serie de tutoriale video de tip e-learning, concepută pentru a le oferi beneficiarilor de proiecte europene din mediul urban posibilitatea să își dezvolte competențele necesare pentru a gestiona și implementa eficient proiecte cu finanțare europeană.

Clipurile sunt concepute astfel încât cei care le parcurg să beneficieze de o experiență de învățare atractivă, modernă, inovatoare și adaptată cerințelor apelurilor de proiecte din cadrul programelor regionale de finanțare. Cele 40 de tutoriale acoperă patru tematici diferite și își propun să consolideze cunoștințele și abilitățile posibililor beneficiari de fonduri europene în: Planificare Strategică, Management de Proiect, Documentații tehnico-economice și Achiziții publice.

Accesarea clipurilor se poate face pe link-urile din comentariile de pe facebook sau de pe site…. a transmis astăzi Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia împreună cu ROREG – Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România lansează astăzi un proiect unic la nivel național! Este vorba de o serie de tutoriale video de tip e-learning, concepută pentru a le oferi beneficiarilor de proiecte europene din mediul urban posibilitatea să își dezvolte competențele necesare pentru a gestiona și implementa eficient proiecte cu finanțare europeană. Clipurile sunt concepute astfel încât cei care le parcurg să beneficieze de o experiență de învățare atractivă, modernă, inovatoare și adaptată cerințelor apelurilor de proiecte din cadrul programelor regionale de finanțare. Cele 40 de tutoriale acoperă patru tematici diferite și își propun să consolideze cunoștințele și abilitățile posibililor beneficiari de fonduri europene în: Planificare Strategică;
Management de Proiect;
Documentații tehnico-economice. Proprietatea;
Achiziții publice. Accesarea clipurilor se poate face pe link-urile din comentarii.

Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

Sursa si foto: Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Campionatele Naționale de Blitz – rezultate și câștigători

Pe data de 1 decembrie, în urma probelor de dezlegări, au avut loc Campionatele Naționale de Blitz, competiție la...

Read More...

Realizări remarcabile ale echipei României la Gimnastica Aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama

Echipa României a obținut un succes remarcabil în gimnastica aerobică la Jocurile Mondiale 2022 din Birmingham, Alabama. Aceștia au...

Read More...

Diana Iovanovici-Șoșoacă: Îi dorim lui Iohannis să rămână în Dubai! La mulți ani presei! Vreau să vă dau din Pâinea României!

Aflată la Alba Iulia, la celebrarea a 105 ani de la Marea Unire, președintele S.O.S. România, Diana Iovanovici Șoșoacă...

Read More...

One commentOn Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și ROREG lansează un proiect unic de tutoriale video de tip e-learning pentru beneficiarii de proiecte europene din mediul urban.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

error: Continut protejat.
stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro