Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de către Aquatim. Astfel, astăzi, între orele 8:00 și 19:00, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului, ceea ce va duce la scăderea presiunii apei în zonele Steaua, Calea Șagului și în Chișoda.

Aceste lucrări fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar scopul lor este de a îmbunătăți infrastructura de apă și canalizare din zonă.

În același timp, astăzi se va întrerupe și furnizarea apei calde, între orele 8:00 și 14:00, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a orașului. Consumatorii arondați străzilor Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix vor fi afectați de această întrerupere, în total fiind vorba de 26 de branșamente.

De asemenea, mâine, între orele 9:00 și 17:00, se va întrerupe furnizarea apei reci în Petrovaselo pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare. Aceste activități sunt parte a mentenanței preventive a rețelelor de distribuție și au ca scop asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile.

În cazul în care la reluarea alimentării cu apă va curge apă tulbure la robinete, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până când aceasta se va limpezi complet. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă pentru a-și acoperi necesarul pe perioada anunțată.

În concluzie, lucrările de întreținere și modernizare a rețelelor de apă și termoficare sunt esențiale pentru asigurarea unui serviciu de calitate pentru locuitorii din Timișoara și împrejurimi, chiar dacă pot provoca unele disconforturi temporare.

Sursa: www.sursadevest.ro

Mii de timişoreni, dar şi locuitorii din Chişora vor întâmpina probleme cu apa, pentru că Aquatim realizează o serie de lucrări.

Astfel că, astăzi, între orele 8:00 și 19:00, se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Gavril Musicescu și Cercului, motiv pentru care presiunea apei va fi scăzută în zonele Steaua, Calea Șagului și în Chișoda.

Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2.

De asemenea, tot astăzi, se va înterupe şi furnizarea apei calde, între orele 8:00 și 14:00, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a orașului.

Colterm anunţă că afectați vor fi consumatorii arondați străziIor: Calea Aradului, Carei, Cugir, Dej, Felix – în total, 26 de branșamente.

Iar mâine, între orele 9:00 și 17:00, se va întrerupe furnizarea apei reci în Petrovaselo pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare.                

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Totodată, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă, care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro