Conferință de presă cu miniștrii Germaniei și Românie, alături de legende ale fotbalului

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În cadrul unei conferințe de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, și ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, au fost prezenți și doi mari nume din lumea fotbalului.

Ionuț Lupescu, în prezent președinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo, și Thomas Hitzlsperger, fost membru al echipei naționale a Germaniei și ambasador al campionatului European de Fotbal UEFA Euro 2024, au participat la această conferință de presă.

Această întâlnire a avut loc în contextul unor discuții importante legate de cooperarea dintre cele două țări în domeniul securității interne și al protecției cetățenilor.

Ministrul Nancy Faeser a subliniat importanța colaborării internaționale în combaterea criminalității și a terorismului, precum și necesitatea schimbului de informații între state.

Pe de altă parte, ministrul Cătălin Predoiu a evidențiat importanța consolidării relațiilor bilaterale în domeniul securității și a subliniat faptul că România este un partener de încredere pentru Germania.

Prezența celor doi fotbaliști de renume la această conferință de presă a adus un plus de notorietate evenimentului și a subliniat importanța implicării sportivilor în promovarea valorilor sociale și a colaborării internaționale.

Sursa: Club Sportiv Dinamo București.

Conferință de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, și ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu. Alături de cei doi miniștri, la această conferință de presă sunt prezente două legende ale fotbalului: Ionuț Lupescu, în prezent președinte de onoare al Clubului Sportiv Dinamo, și Thomas Hitzlsperger, fost membru al echipei naționale a Germaniei, ambasador al campionatului European de Fotbal UEFA Euro 2024.#Live Conferință de presă prilejuită de întâlnirea bilaterală dintre ministrul Federal de Interne al Germaniei, Nancy Faeser, și ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu.


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Dinamo București

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății

Rolul esențial al unui raport echilibrat de macro și micronutrienți în menținerea sănătății Nutriția reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai...

Read More...

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate

O călătorie în minunile Babilonului: Grădinile Suspendate Babilonul, unul dintre cele mai vechi orașe din istorie, ascunde numeroase secrete și...

Read More...

Record de turnee de șah în acest weekend

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro