Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a patra de șah clasic. Cu 420 de participanți, competiția este una intensă și plină de provocări pentru tinerii șahiști.

Printre aceștia se află viitorii campioni naționali la șah clasic, atât în categoriile de vârstă, cât și în cele open și feminin. Este o oportunitate pentru acești copii și juniori de a-și demonstra talentul și priceperea în fața unor adversari de calibru.

Președintele F.R.Șah, Vlad Ardeleanu, a fost prezent la eveniment pentru a încuraja și susține tinerii participanți. Gestul său este unul de apreciat, arătând că șahul este o activitate care merită promovată și încurajată în rândul copiilor și tinerilor.

Competițiile de șah sunt nu doar o modalitate de a testa abilitățile strategice și de concentrare ale participanților, ci și o ocazie de a promova fair-play-ul și spiritul competitiv într-un mediu sănătos și educativ.

Astfel, Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori reprezintă nu doar un prilej de a desemna campionii, ci și un eveniment care încurajează dezvoltarea personală și formarea caracterului prin intermediul acestei discipline complexe și fascinante. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a 4-a de șah clasic. 420 de copii și juniori participă la această competiție, iar în câteva zile vom afla cine sunt campionii naționali la șah clasic pe toate cele 7 categorii de vârstă, open și feminin. Președintele F.R.Șah, Vlad Ardeleanu, s-a alăturat juniorilor pentru a le ura succes în rundele următoare. Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NASA Selects BAE Systems to Develop Ocean Color Instrument for NOAA

Contractul de 450 milioane de dolari pentru instrumentul de analiză a datelor oceanice GeoXO Ocean Color (OCX)

NASA și-a ales partenerul pentru dezvoltarea unui instrument crucial pentru analizarea datelor oceanice, în cadrul programului GeoXO al NOAA....

Read More...
ALEGERI 9 IUNIE 2024: Lista preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare!

Desemnarea preşedinţilor birourilor electorale pentru alegerile din 9 iunie 2024

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare pentru...

Read More...
PERPLEX. Surprize, surprize! Crește prețul la benzină! – incomod-media.ro

Ziua comunei Corbii Mari

Pe 19 mai 2024, zona din inima comunei Corbii Mari, proaspăt asfaltată, a devenit locul în care a avut...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro