Clubul CSU DE ȘAH BUCUREȘTI, lider în numărul de legitimări în luna martie

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În luna martie, 215 jucători de șah au fost legitimați, iar de la începutul anului, numărul acestora a ajuns la 560. Clubul CSU DE ȘAH BUCUREȘTI a fost felicitat pentru cel mai mare număr de jucători noi.

Federația Română de Șah sprijină cluburile de șah, oferind o sumă de 100 de lei pentru fiecare jucător nou legitimat. Acest sprijin financiar este un motiv în plus pentru cluburi să încurajeze creșterea numărului de jucători.

Topul cluburilor după numărul de legitimații în primul trimestru al anului 2024 demonstrează importanța și popularitatea acestui sport. CSU DE ȘAH BUCUREȘTI se află în fruntea clasamentului, arătând dedicarea și implicarea sa în promovarea șahului.

Aceste cifre arată că interesul pentru șah este în creștere în rândul tinerilor și că sportul minții continuă să atragă tot mai mulți pasionați. Este încurajator să vedem că cluburile de șah primesc sprijin și recunoaștere pentru munca lor în promovarea acestui joc fascinant.

În concluzie, șahul rămâne un sport popular și apreciat, iar cluburile care se implică în promovarea sa merită să fie apreciate și susținute. Sperăm ca numărul de jucători legitimati să continue să crească, iar interesul pentru șah să fie tot mai mare în viitor. Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Luna martie a adus 215 legitimări noi, iar de la începutul anului, 560 de jucători au fost legitimați. Felicitări clubului CSU DE ȘAH BUCUREȘTI pentru cel mai mare număr de jucători noi Vă reamintim că F.R.Șah susține cluburile de șah cu suma de 100 de lei pentru fiecare jucător nou legitimat. Așa arată topul cluburilor ca număr de legimitări, după primul trimestru al anului 2024: Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

MET Summer Trophy: Turneul ITF M15 la București din iulie 2024

MET Summer Trophy este un turneu de tenis de nivel ITF M15 ce va avea loc la București între...

Read More...

Premieră în Justiție. Imaginea lui Ceaușescu pe prelata unui camion i-a adus dosar penal unui locuitor din Zalău

Fotografia alb-negru de pe camionul surprins pe Valea Oltului era însoțită de textul: „Singurul conducător român cu sânge de...

Read More...

Miniștrii de Externe din SUA și Rusia au discutat telefonic despre riscul unei „posibile escaladări”

Ministrul rus al Apărării, Andrei Belousov, și secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, au discutat telefonic, pe 12 iulie,...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro