Accident grav în Remetea Mare: Trei răniți într-o coliziune violentă între un autobuz, un microbuz și o mașină

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Un accident grav s-a produs în această seară în zona localității Remetea Mare din județul Timiș, implicând un autobuz, un microbuz de transport marfă și o mașină. Potrivit informațiilor primite, impactul a fost extrem de violent, iar trei persoane au fost rănite în urma coliziunii.

Dintre cele trei persoane rănite, două se aflau în autoturismul implicat în accident, iar una în autobuz. Salvatorii au intervenit de urgență și au transportat răniții la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

La fața locului au fost trimise forțe de intervenție impresionante, inclusiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. De asemenea, au fost mobilizate trei ambulanțe SAJ, una dintre ele fiind dotată cu medic pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Potrivit primelor informații, accidentul a fost cauzat de șoferul microbuzului de transport marfă, care a lovit autoturismul care circula în fața sa. Impactul a fost atât de puternic încât mașina a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autobuz care se îndrepta spre Timișoara.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și polițiștii vor investiga cu atenție împrejurările în care s-a produs accidentul. Conform IPJ Timiș, un bărbat în vârstă de 48 de ani conducea autoutilitara pe DN 6, dinspre Timișoara înspre Remetea Mare, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani. Acesta din urmă a fost proiectat în autobuzul care circula pe sensul opus, condus de un bărbat de 44 de ani. În urma impactului, au rezultat trei victime, respectiv conducătorul autoturismului și pasagerul acestuia, precum și un bărbat de 67 de ani, pasager în autobuz.

Este important ca autoritățile să analizeze cu atenție acest caz și să identifice eventualele cauze care au dus la producerea accidentului. Astfel de evenimente tragice ne reamintesc cât de importantă este siguranța rutieră și necesitatea respectării regulilor de circulație. De asemenea, este important să ne amintim să fim vigilenți și responsabili atunci când ne aflăm la volan, pentru a evita astfel de tragedii.

Sursa: www.sursadevest.ro

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

Accindetul s-a petrecut în zona localității Remetea Mare din județul Timiș, unde salvatorii au găsit trei persoane rănite.

Este vorba despre două persoane din autotusim și una din autobuz, care au fost preluate de urgență de ambulanțe și transportate la spital.

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și la fața locului au fost trimise o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție si comandă, două echipaje SMURD, dintre care, unul cu medic și o autospecială pentru transport personal și victime multiple. La fața locului sunt alocate trei ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic”, transmite ISU Timiș.

Din primele informații, accidentul a fost provocat de șoferul microbuzului de transport marfă, care a lovit autoturismul care circula în fața sa.

Impactul a fost atât de puternic, încât mașina a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autobuz care se deplasa spre Timișoara.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală dun culpă, polițiștii urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus o autoutilitară pe DN 6, dinspre Timișoara înspre Remetea Mare, iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un autobuz care circula pe sensul opus de mers, condus de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În urma impactului, au rezultat 3 victime, respectiv conducătorul autoturismului și pasagerul acestuia, precum și un bărbat, în vârstă de 67 de ani, pasager în autobuz”, transmite IPJ Timiș.



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Dream with Us graphic, showing a female African American dreaming up aeronautics ideas.

Explorarea Lunii, Europa si Telescoapele

NASA a furnizat imagini cu rezoluție înaltă ale stratului de gheață al lui Europa NASA a lansat imagini spectaculoase ale...

Read More...

Puterea și stabilitatea trunchiului: Rolul vital al exercițiilor de core

Puterea și stabilitatea trunchiului: Rolul vital al exercițiilor de core Introducere Trunchiul reprezintă baza corpului uman și este esențial pentru menținerea...

Read More...

Drumul spre necunoscut: Vikingii și descoperirile lor transatlantice

Drumul spre necunoscut: Vikingii și descoperirile lor transatlantice Vikingii au fost cunoscuți drept războinicii neînfricați ai Europei medievale, dar puțini...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro