Record de turnee de șah în acest weekend

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

În acest weekend, România a înregistrat un record de turnee de șah, cu un total de 1603 de jucători participanți. Din 17 mai până pe 19 mai, 697 de jucători au luat parte la 27 de turnee omologate organizate în diverse locații din țară.

Pe lângă aceste turnee omologate, au avut loc și 43 de turnee neomologate, la care au participat 906 jucători din România. Printre aceștia s-au numărat și 84 de elevi care au participat la finalele Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Etapa Națională de Șah.

Aceste evenimente au adunat în total o mare comunitate de iubitori ai jocului de șah, care au petrecut un weekend plin de competiție și pasiune pentru acest sport minunat. Participanții au avut oportunitatea de a-și testa abilitățile și de a se întâlni cu alți pasionați de șah din întreaga țară.

Este demn de menționat efortul depus de organizatori pentru organizarea acestor evenimente, precum și determinarea și dedicarea jucătorilor care au luat parte la ele. Astfel de competiții contribuie la promovarea șahului în rândul tinerilor și la dezvoltarea comunității de jucători din România.

Felicitări tuturor celor implicați în organizarea și participarea la aceste turnee de șah! Să fie șah!
Sursa: Federația Română de Șah.

Record de turnee de șah în acest weekend! Suntem bucuroși și mândri să vedem că, în total, 1603 de jucători din România și-au petrecut weekendul jucând șah în toate colțurile țării. Din 17 mai până pe 19 mai, nu mai puțin de 697 de jucători au participat la 27 de turnee omologate organizate în toată țara! Tot în aceeași perioadă, au avut loc 43 de turnee neomologate la care au participat 906 jucători din țară, printre care 84 de elevi care au participat la finalele Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Etapa Națională de Șah! Felicitări tuturor organizatorilor și participanților! Să fie șah!Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Federația Română de Șah
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

IMPACTPRESS

Atentie la Mesajele False!

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice,...

Read More...
Europol-coordinated operation tackles the threat of terrorist-operated websites

Operațiunea HOPPER II: Lupta împotriva propagandei teroriste online

Zece țări s-au unit cu Europol pentru a perturba activitățile de propagandă online ale organizațiilor teroriste religioase și politice...

Read More...

România nu a eliberat vize pentru delegații ruși la sesiunea Adunării Parlamentare a OSCE

Președintele Comisiei pentru Afaceri Internaționale a Consiliului Federației, Grigori Karasin, a anunțat acest lucru pe contul său de Telegram. Conform...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro