Spre Franța pentru confruntarea cu Chambery Savoie Mont Blanc în EHF European League

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa masculină de handbal Dinamo a obținut o victorie strălucitoare în Grupa G a EHF European League, după ce a învins formația HC Izvidac cu scorul de 52-24. Partida s-a desfășurat pe 17 octombrie la București și a demonstrat talentul și determinarea jucătorilor dinamoviști.

După acest debut promițător, echipa se pregătește acum pentru cel de-al doilea joc din Grupa G, care va avea loc în Franța. Dinamo se va confrunta cu Chambery Savoie Mont Blanc Handball, o echipă care a avut un meci dificil în prima etapă, pierzând în deplasarea de la Fuchse Berlin cu scorul de 22-24.

Antrenorul Xavier Pascual a subliniat importanța acestui meci și a evidențiat performanța echipei adverse în partida cu Fuchse Berlin. El a menționat că, deși Chambery a avut câțiva jucători accidentați la începutul sezonului, aceștia s-au recuperat și echipa este în formă. Pascual a avertizat că Dinamo se așteaptă la un joc dificil, deoarece formația franceză are multe soluții tactice și poate schimba strategia oricând. Echipa din București trebuie să fie pregătită pentru orice situație și să se adapteze în timpul meciului.

Dinamo va ajunge la Chambery după ce va ateriza la Lyon, prin intermediul unui zbor cu escală la Belgrad. Această deplasare va fi o nouă provocare pentru echipă, care trebuie să se adapteze la condițiile de călătorie și să-și păstreze concentrarea înainte de meciul important.

Echipa de handbal Dinamo a demonstrat un potențial impresionant în prima etapă a EHF European League și este determinată să continue pe drumul victoriilor. Meciul cu Chambery va fi un test important pentru jucătorii dinamoviști, care trebuie să-și folosească abilitățile și strategiile pentru a obține un rezultat favorabil.

Dinamo este una dintre cele mai prestigioase echipe de handbal din România și a reușit să câștige titlul de campioană a țării în sezonul precedent. Echipa este susținută de suporteri înflăcărați și are obiective mari în competițiile europene. Cu un antrenor experimentat și un lot de jucători talentați, Dinamo are toate șansele să obțină rezultate remarcabile în EHF European League și să își facă simțită prezența în elita handbalului european.

Meciul dintre Dinamo și Chambery va avea loc în curând și fanii echipei sunt nerăbdători să vadă cum se va desfășura partida. Ei sunt alături de jucători și le transmit mesaje de încurajare și susținere înaintea acestui meci important. Cu determinare și pasiune, echipa masculină de handbal Dinamo va lupta pentru o nouă victorie în Grupa G a EHF European League, demonstrând că este una dintre forțele de top ale handbalului european.

Sursa: CS Dinamo Bucuresti.

După debutul strălucitor din Grupa G a EHF European League, scor 52-24 cu HC Izvidac, meci disputat pe 17 octombrie la București, echipa masculină de handbal Dinamo a plecat astăzi în Franța, pentru cel de-al doilea joc din Grupa G a competiției. Campioana României va întâlni Chambery Savoie Mont Blanc Handball, formație ce a cedat în prima etapă, greu, în deplasarea de la Fuchse Berlin (22-24).
Xavier Pascual: ”Este un joc important. Vom întâlni o echipă care a jucat foarte bine la Berlin, săptămâna trecută. Este adevărat că au avut câțiva jucători accidentați la începutul sezonului, dar acum jucătorii s-au recuperat. Ne așteptăm la un joc dificil, pentru că echipa franceză are multe soluții. Se poate apăra 6-0 sau 5-1, poate schimba strategia oricând”.
Dinamo va ajunge la Chambery după ce va ateriza la Lyon, via Belgrad.

#Dinamo #handball #ehfelAcest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa


Sursa si foto: CS Dinamo Bucuresti

concurs stiridinromania
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

ALEGERI 9 IUNIE 2024: Lista preşedinţilor şi locţiitorilor secţiilor de votare!

Desemnarea preşedinţilor birourilor electorale pentru alegerile din 9 iunie 2024

Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale ale secțiilor de votare pentru...

Read More...
PERPLEX. Surprize, surprize! Crește prețul la benzină! – incomod-media.ro

Ziua comunei Corbii Mari

Pe 19 mai 2024, zona din inima comunei Corbii Mari, proaspăt asfaltată, a devenit locul în care a avut...

Read More...
Metode histologice utilizate în antropologia fizică. Noțiuni teoretice și aplicație practică – Academia Română, Filiala Iași

Colaborare între ARFI și Facultatea de Biologie, UAIC

Academia Română, Filiala Iași (ARFI), în colaborare cu Facultatea de Biologie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași...

Read More...

7 commentsOn Spre Franța pentru confruntarea cu Chambery Savoie Mont Blanc în EHF European League

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro