stiridinromania.ro

Restaurante luxoase din Dubai angajeaza romani

In Comunicate
restaurante de lux angajeaza romani.jpg
virtualmag.ro

restaurante de lux angajeaza romani.jpg

Bulldozer Group angajeaza romani: ospatar, ospatar senior, ajutor de ospatar, pentru Dubai, Doha, Monaco. 

Va avea loc un eveniment de recrutare in zilele de 12 si 13 mai 2022 la Grand Hotel Bucharest, la care vor putea participa candidatii selectati, in baza unor invitatii.

Bulldozer Group este o companie care de-a lungul timpului a deschis cu succes mărci de restaurante care se află în fruntea industriei globale, printre care se regasesc Gaia Monaco & Dubai, Scalini Dubai & KSA, Shanghai ME Dubai, Alaya, La Maison Ani, Piatti by the beach.

Mărcile din portofoliul Bulldozer Group mențin consistența și integritatea conceptelor lor originale, oferind oaspeților o experiență care accentuează caracteristicile care sunt indispensabile mărcii.

Oferind clienților o experiență unică, succesul grupului se bazează pe furnizarea unei experiențe personalizate din toate aspectele proiectului, cu sprijinul unora dintre cei mai importanti profesioniști în managementul ospitalității din întreaga lume.
Bulldozer Group îndeplinește și depășește nevoile clienților care apreciază o atmosferă distinctivă, servicii personalizate și împrejurimi de înaltă calitate.


Informatiile publicate de stiridinromania.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

NTI Monkeypox

Monkeypox sau Variola Maimutei, scenariul NTI de acum 1 an

In Noiembrie In 2021, NTI facea un scenariu privind Monkeypox sau variola maimutei. Un scenariu cu multe similitudini sau

Read More...
OMS tratat international

OMS si Tratatul International privind Pandemiile

OMS anunta pe 30 martie ca Liderii globali (Inclusiv Romania) se unesc în apelul urgent referitor Tratatului International privind

Read More...
Diana Sosoaca SRI

Diana Sosoaca: SRI a raspuns la Memoriul „Neutralitatea României. Pacea de la București”

Diana Sosoaca: La 2 luni după ce a fost trimis Memoriul: "Neutralitatea României. Pacea de la București", s-a primit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online