Gala Performanței în Educația Târgovișteană

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Primăria Târgoviște a premiat elitele din educație și sport ale orașului – incomod-media.ro

Primăria Târgoviște a organizat astăzi, 10 iulie 2024, o ceremonie specială pentru a premia elevii și sportivii din municipiu care au obținut rezultate remarcabile în anul școlar 2023-2024. Evenimentul intitulat “Gala de Excelență” a avut loc la Cinematograful Independența din Târgoviște.

Debutul festivității a fost marcat de interpretarea imnului național de către tenorul Vlad Miriță, un fost elev al școlilor din Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan l-a prezentat pe Vlad Miriță ca un exemplu al educației de calitate oferite în oraș.

În discursul său, primarul Stan a subliniat importanța recunoașterii excelenței în educație și a felicitat atât elevii și sportivii premiați, cât și cadrele didactice și părinții acestora. Aprecierea pentru efortul depus și dedicarea în atingerea obiectivelor a fost punctată ca fiind esențială în dezvoltarea personală și profesională.

La această ediție a “Galei Performanței în Educația Târgovișteană” au fost premiați un total de 261 de elevi și sportivi, precum și 97 de profesori și antrenori pentru rezultatele lor de excepție.

Evenimentul a fost onorat de prezența unor personalități importante precum prefectul Claudia Gilia, rectorul Universității Valahia – Corneliu Sălișteanu și inspectorul școlar general Adriana Tudose. Aceștia au transmis cuvinte de felicitare și încurajare atât premianților, cât și administrației publice a municipiului Târgoviște.

Prefectul Claudia Gilia a subliniat în discursul său că performanța și excelența nu vin ușor, ci necesită efort, muncă și chiar sacrificii. Investiția în educație este considerată a fi o investiție în viitorul țării și în comunitățile locale. Mesajul transmis a fost unul de speranță și încurajare pentru tinerii premianți, îndemnându-i să-și urmeze visele și să contribuie la dezvoltarea României.

Astfel, “Gala Performanței în Educația Târgovișteană” a reprezentat nu doar o sărbătoare a succesului, ci și un prilej de recunoaștere a efortului și dedicării celor implicați în educație și sport în municipiul Târgoviște.

Sursa: incomod-media.ro

Primăria Târgoviște a premiat, astăzi – 10 iulie 2024, elevii și sportivii din municipiu care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar 2023-2024. „Gala de Excelență” a fost organizată la Cinematograful Independența.

În debutul evenimentului, tenorul Vlad Miriță – un produs al educației târgoviștene, cum l-a prezent primarul Daniel Cristian Stan – a intonat imnul național. Mai târziu, Vlad Miriță a susținut un scurt recital.

„Prin Gala Performanței în Educație, comunitatea târgovișteană își exprimă recunoștința și prețuirea pentru cei care ne fac mândri că suntem târgovișteni. Astăzi, sărbătorim excelența, sărbătorim copiii, dascălii și părinții. Performanță în educație înseamnă în primul rând să-ți stabilești niște obiective și să-ți dorești să fii cel mai bun. Înseamnă, de asemenea, să fii dispus la efort. De fapt, aici este secretul. Nimic durabil în viață nu se obține fără muncă și, dincolo de rezultate, Gala Performanței înseamnă și aprecierea pentru efortul depus, pentru orele și orele de muncă dedicate atingerii obiectivului”, a transmis primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

În total, la „Gala Performanței în Educația Târgovișteană” – ediția 2024, au fost premiați 261 de elevi și sportivi și 97 de profesori și antrenori.

Au răspuns invitației de a participa la acest eveniment deosebit, devenit tradiție la Târgoviște: prefectul Claudia Gilia, rectorul Universității Valahia – Corneliu Sălișteanu și inspectorul școlar general – Adriana Tudose, fiecare adresând cuvinte de felicitare premianților – elevi, sportivi, cadre didactice, antrenori și părinți, dar și administrației publice a municipiului Târgoviște.

„Performanța nu este ușor de obținut. Înseamnă foarte multă muncă, înseamnă foarte mult efort, înseamnă chiar sacrificii. Mai ales în societatea zilelor noastre în care sunt foarte multe provocări, dragi tineri, voi ați ales să excelați, să studiați, să performați în sport, în muzică, în dans și acest lucru înseamnă că vă asigurați un viitor foarte bun. Investiția în educație înseamnă, de fapt, investiție în comunitățile noastre, în viitorul țării noastre. Am încredere că fiecare dintre dumneavoastră veți alege să rămâneți în România, să performați pentru România, să ajutați România să se dezvolte și să ocupe un loc cât mai importante între statele lumii. Vă urez mult succes în tot ceea ce vă propuneți, vă urez ca visele voastre să se împlinească”, a fost mesajul transmis de prefectul Claudia Gilia – cadru didactic universitar.

Urmărește Incomod Media și pe Google NewsAcest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

135 de milioane de euro, pentru construcţia noului stadion din Timişoara! A fost lansată licitaţia pentru execuţia lucrărilor

Epopeea stadionului nou din Timişoara

Timișoara se pregătește să își salute noul stadion, odată ce Compania Națională de Investiții a scos la licitație contractul...

Read More...

Performanta deosebita la Campionatul National de Inot – Cadeti (12 – 13 ani) din 2024

Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-13 ani) s-a desfășurat la Târgoviște, în perioada 12-14 iulie 2024, unde sportivii...

Read More...

291 de localități conectate la sistemul centralizat primesc apă cu program

În prezent, coeficientul de umplere în cele 40 de lacuri de acumulare este de 80,46%, cu un volum de...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro