Experiența lui Selly în calitate de polițist

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

Selly, cunoscutul influencer și vlogger, a avut o experiență inedită în calitate de polițist pentru o zi. Acesta a documentat întreaga experiență în cel mai recent episod al emisiunii “La Munca” și a publicat un videoclip pe canalul său de YouTube.

În videoclipul intitulat “AM FOST POLITIST PENTRU 24 ORE (La Munca: S2, Ep. 6)”, Selly a arătat cum a fost ziua sa în calitate de polițist și ce a învățat din această experiență. El a fost însoțit de un polițist adevărat, care i-a oferit informații și îndrumări pe parcursul întregii zile.

Selly a avut ocazia să participe la diferite activități specifice unei zile de muncă a unui polițist. Acesta a patrulat străzile, a intervenit în situații de urgență și a făcut chiar și verificări rutiere. Experiența a fost surprinzătoare pentru Selly, care a declarat că a învățat multe lucruri noi și că a dobândit o nouă perspectivă asupra muncii poliției.

Videoclipul a stârnit interesul fanilor lui Selly, care au fost impresionați de implicarea și profesionalismul cu care acesta a abordat rolul de polițist pentru o zi. Mulți dintre aceștia au apreciat curajul lui Selly de a se aventura într-o astfel de experiență și au lăudat modul în care acesta a transmis mesajul că munca poliției este una extrem de importantă și necesită multă responsabilitate.

În contextul acestui videoclip, Poliția Română a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, reamintind că există 1.640 de locuri disponibile pentru cei interesați să devină polițiști. De asemenea, au fost menționate cele două școli de agenți de poliție și termenul limită de înscriere, care este 5 noiembrie.

Fanii lui Selly și cei interesați de cariera în poliție au fost încurajați să urmărească videoclipul și să participe la evenimentul live organizat de Poliția Română, unde vor fi oferite răspunsuri la întrebări legate de admitere.

Experiența lui Selly în calitate de polițist pentru o zi a adus în prim-plan importanța muncii poliției și a generat interes în rândul tinerilor care își doresc să devină parte din această instituție. Este de remarcat curajul și implicarea lui Selly în a-și asuma un astfel de rol și în a transmite mesajele relevante către publicul său.

Foto: Facebook sau Pixabay

Sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Catedrala Reîntregirii – o biserică impresionantă construită în stil baroc, situată în interiorul Cetății Alba Carolina.

Catedrala Reîntregirii - bijuteria arhitecturală a Cetății Alba Carolina Când ajungi în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, ochii sunt...

Read More...

Locul 4 pentru echipa României în finala Campionatelor Europene de la Rimini

Echipa de gimnastică a României s-a clasat pe locul 4 în finala Campionatelor Europene de la Rimini. Sabrina Maneca...

Read More...

Evaluarea impactului uman asupra ecosistemului cosmic

Evaluarea impactului uman asupra ecosistemului cosmic Salutare, dragi cititori! Astazi vom discuta despre un subiect destul de complex si fascinant:...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro