“Scandal cu violență în trafic, jandarmii identifică agresorul”

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI
Un bărbat din Tulcea s-a ales cu un dosar penal pentru loviri și alte violențe și distrugere

Astăzi, 26 octombrie, echipajul de jandarmerie din municipiul Tulcea a intervenit în urma unei sesizări primite prin numărul de urgență 112. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a declarat că, în timp ce se afla în mașină cu fiul său și soția sa, a avut o altercație în trafic cu un alt șofer. Situația a escaladat rapid, iar celălalt bărbat a coborât din mașină și a distrus parbrizul mașinii cu o rangă, apoi l-a lovit pe fiul bărbatului în zona capului și a fugit de la locul faptei. Victima a primit îngrijiri medicale imediat și se află în afara oricărui pericol. Jandarmii au identificat bărbatul în cauză și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală pentru infracțiunile de loviri și alte violențe și distrugere. Se efectuează cercetări suplimentare de către Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea pentru a clarifica neînțelegerile anterioare dintre persoanele implicate.

Sursa si Foto: infotulcea.ro

Astăzi, 26 octombrie, echipajul de jandarmerie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza municipiului Tulcea, a fost sesizat prin numărul unic de urgență 112 de către o femeie, care a reclamat un scandal în desfășurare.
Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o parte dintre persoanele implicate în eveniment. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a declarat faptul că se afla împreună cu fiul în vârstă de 23 de ani și soția în mașină, iar la un moment dat, din cauza unor neînțelegeri în trafic, un alt bărbat a coborât din mașină, i-a spart parbrizul mașinii cu o rangă și l-a lovit în zona capului pe fiul acestuia, după care a fugit de la fața locului.
Victima a primit îngrijiri medicale imediat, fiind în afara oricărui pericol, conform declarațiilor reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Tulcea.
În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat bărbatul în cauză, stabilind că scandalul a pornit de la o neînțelegere mai veche între persoanele implicate în eveniment și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe și distrugere.
Cercetările sunt continuate de către colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea.

 



Acest articol a fost scris de inteligență artificială chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa: Link catre sursa

concurs stiridinromania




Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

In an auditorium at NASA Headquarters, NASA Administrator Bill Nelson, standing, listens to a woman who is standing and speaking into a microphone to ask a question during a U.S. Department of State Open House. Attendees of the event fill the four rows of seats visible in the image, and a banner with NASA Artemis Program logo is seen in the background.

Diplomatia spatiala: consolidarea parteneriatelor internationale

NASA a găzduit un eveniment deosebit în cadrul Săptămânii Diplomației Spațiale, desfășurat la sediul din Washington al Agenției Spațiale...

Read More...

Calificările pentru FINAL 4 din EHF European League includ NOI și trei echipe germane

Handbalul european este în centrul atenției, iar EHF European League a stabilit echipele care vor participa în Final 4....

Read More...
NASA Logo

Descoperirea Pinnacle Ridge: o provocare pentru echipa de cercetatori

Astăzi, echipa de cercetare a roverului Curiosity a descoperit un nou punct de interes în explorarea sa pe planeta...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro