Decizii Bombă în Partidul S.O.S. România! Soțul Dianei Șoșoacă și Alți Patru Membri, Excluși din Partid!

BY: stiridinromania.ro In Actualitate, STIRILE ZILEI

În data de 24 februarie 2024, la București, Partidul S.O.S. România, condus de Senator Av. Diana Iovanovici Șoșoacă, a luat decizii importante cu privire la structura sa internă și strategia politică viitoare, în urma Comitetului Național convocat la cererea organizațiilor județene conform statutului. Printre hotărârile adoptate se numără și excluderea mai multor membri. Redăm în continuare comunicatul integral.

“Consiliul Național al Partidului S.O.S. România, întrunit la solicitarea organizațiilor județene în plenară extraordinară în data de 24.02.2024, la București, a decis următoarele:

1.Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Șoșoacă, Mihai Rapcea, Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici Șoșoacă, președintele partidului, abținându-se de la vot.

2. Excluderea din Biroul Executiv Central a lui Marcel Viziteu, membru fondator, acesta rămânând membru simplu al partidului. Doamna senator Diana Iovanovici Șoșoacă a solicitat în acest caz doar vot de blam, dar majoritatea a decis excluderea lui Marcel Viziteu din BEX.

3. Partidul S.O.S. România nu va face alianțe pre-electorale cu PSD, PNL, USR, UDMR sau AUR.

De asemenea, în cadrul plenarei extraordinare a Consiliului Național al Partidului S.O.S. România, s-a discutat despre pregătirea campaniei electorale și despre pașii de urmat în vederea obținerii unui rezultat cât mai bun la alegerile din acest an.”
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Aproape 60% din notele de la titularizare au fost sub 7

Ministerul Educaţiei a publicat, marţi la prânz, rezultatele înregistrate la proba scrisă (17 iulie) din cadrul concursului pentru ocuparea...

Read More...
Detalii de ultimă oră, despre accidentul după care o maşină în care erau trei copii a ars ca o torţă! Ce a făcut şoferul, înainte de impact?

Accident complit: tineri inconștienți și mașină distrusă

Un accident cumplit s-a petrecut în localitatea Finiş, judeţul Bihor, unde un tânăr de doar 15 ani a fost...

Read More...

Vopseaua SPOR A+ pentru calitatea aerului la interior susține Salvamont România și încurajează ieșirile în natură

Începând din 2017, 30 de structuri Salvamont, dintre cele 38 existente, au beneficiat de materiale necesare pentru renovarea a...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro