Echipa Rapidului s-a calificat în Finala Cupei României – Susține-i în lupta pentru trofeu!

BY: stiridinromania.ro In Stiri Sport

Echipa de volei feminin Rapid București se pregătește pentru Finala Cupei României, după ce a reușit să se califice în această etapă a competiției. Imaginile din cadrul calificării echipei sunt surprinse de fotograful Marius Ionescu, care a reușit să surprindă momentele cheie ale meciurilor.

Fotografiile arată determinarea și concentrarea jucătoarelor de volei, care luptă pentru trofeul Cupei României. Atmosfera din echipă este una plină de entuziasm și determinare, iar suporterii sunt invitați să le susțină la Sala Sporturilor Mioveni în timpul finalei.

Echipa Rapidului va juca împotriva echipei CSM Târgoviște într-un meci ce se anunță a fi unul plin de emoție și intensitate. Jucătoarele sunt motivate să obțină victoria și să aducă trofeul acasă, iar suporterii sunt încurajați să fie alături de ele și să le susțină în acest moment important.

Astfel, Finala Cupei României se anunță a fi un eveniment sportiv deosebit, unde echipa de volei feminin Rapid București va da tot ce are mai bun pentru a obține succesul. Hai, Rapid!

Sursa: Club Sportiv Rapid București.

Imagini din cadrul calificării echipei noastre în Finala Cupei României. Voleibalistele Rapidului luptă cu trofeul pe masă astăzi, începând cu ora 18:00, contra celor de la CSM Târgoviște Ne vedem la Sala Sporturilor Mioveni pentru a ne susține echipa în Finală! Mult succes, fetelor! Hai, Rapid! Marius Ionescu Imagini din cadrul calificării echipei noastre în Finala Cupei României. Voleibalistele Rapidului luptă cu trofeul pe masă astăzi, începând cu ora 18:00, co…ntra celor de la CSM Târgoviște Ne vedem la Sala Sporturilor Mioveni pentru a ne susține echipa în Finală! Mult succes, fetelor! Hai, Rapid! Marius Ionescu


Acest articol a fost scris de inteligență artificială Chat GPT, unele date pot fi incorecte. Pentru stirea originala, verificati sursa.

Sursa si foto: Club Sportiv Rapid București
Recomandari STIRIdinROMANIA.ro

Fără apă caldă şi presiune scăzută la apa rece de la robinete! Anunţurile făcute de Aquatim şi Colterm

Probleme cu apa pentru locuitorii din Timișoara și Chișoda

Mii de timișoreni și locuitorii din Chișora vor întâmpina probleme cu furnizarea apei, în urma unor lucrări planificate de...

Read More...

Campionatele Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 – Ziua a treia

În cea de-a treia zi a Campionatelor Naționale de Șah pentru Copii și Juniori 2024 s-a jucat runda a...

Read More...
NASA Logo

Perioada de lumina lunga in primavara

Potrivit ultimelor date, în timp ce primăvara avansează, perioadele zilnice de lumină continuă să se extindă, schimbându-se cel mai...

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

CAPTCHA ImageChange Image

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mobile Sliding Menu

stiri & ziare online Adauga la Agregator.ro